Følg os på
Økonomichef til brancheførende transportvirksomhed

Unique Human Capital søger for H.P. Therkelsen i Padborg en Økonomichef til en veldrevet og succesfuld virksomhed med internationale aktiviteter og fokus på bæredygtighed

 

Som Økonomichef vil du få det overordnede ansvar for økonomifunktionen i virksomheden. En helt central opgave består i at fungere som tæt sparringspartner for CEO og ledergruppen, hvor du, med en proaktiv tilgangsvinkel og en høj viden indenfor dit felt, aktivt kommer til at bidrage til virksomhedens udvikling.

Det strategiske fokus for de kommende år er resultatfokus, vækst, personale- og organisationsudvikling, omkostningsfokus og udvikling af virksomheden. Økonomichefen vil spille en stor rolle i implementeringen af denne strategi. Derudover skal Økonomichefen sikre et kvalificeret grundlag for forretningsudviklingen samt den interne og eksterne rapportering. Der vil blive lagt vægt på, at økonomifunktionen er værdiskabende og deltagende i forretningen.

Med reference til CEO vil du være leder for en velfungerende økonomiafdeling med dygtige medarbejdere. Det er dit ansvar som Økonomichef løbende at informere om den økonomiske udvikling og status for alle aktiviteter i organisationen til ledergruppen og bestyrelsen.

Som Økonomichef får du en bred vifte af opgaver og gennem proaktivitet, dialog, analyse og forbedringer, er du med til at sikre et opdateret overblik over virksomhedens økonomi, projekter, aktiviteter, likviditet og ressourcer.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Ledelse og organisering
  • Regnskab og rapportering
  • Business controlling (performance)
  • Projektledelse

Din baggrund bygger sandsynligvis på erfaring fra en lignende rolle i en virksomhed med internationale aktiviteter, og du besidder evnen til at agere på såvel strategisk som taktisk/operationelt niveau. Du har formentligt ledererfaring med dig, men vigtigt er også lysten og motivationen til at være hands-on på processer og konkrete opgaver i økonomifunktionen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med økonomistyring i en kompleks virksomhed med et højt aktivitetsniveau.

Du har sandsynligvis en videregående uddannelse som cand. merc. aud. eller lignende.

Som person er du relationsskabende og mestrer at etablere nye relationer til virksomhedens samarbejdspartnere, leverandører, interessenter mv. og samtidig pleje og vedligeholde det bestående. Det er derfor vigtigt, at du evner at kommunikere på flere niveauer, dette til både bestyrelse, ledelseskolleger og medarbejdere.

Virksomheden tilbyder en spændende og udviklende stilling. Du vil blive en del af en veletableret virksomhed med gode udviklingsmuligheder af personlig, ledelsesmæssig og faglig karakter.

Arbejdssted: Padborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Stine Waldbjørn Kristiansen på M: +45 51 72 89 43. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik