Følg os på
Områdechef

Kommerciel lederprofil med fokus på markedsudvikling.

 

Som områdechef hos Geopartner får du med reference til den administrerende direktør det fulde forretnings- og ledelsesmæssige ansvar for et attraktivt markedsområde, som strækker sig fra Aarhus i syd til Skagen i nord. Du bliver leder for ca. 30 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus, Randers, Aalborg og Hjørring.  Område Nord er for Geopartner et vækstområde med stort uudnyttet potentiale.

Ambitionsniveauet er højt, og sammen med de øvrige områdechefer i Geopartner skal du sikre, at Geopartner omsætter sin stærke faglige postion på markedet til øgede markedsandele. For landinspektører, som for alle andre rådgivningsvirksomheder, hænger markedsandele og kendskabsgrad uløseligt sammen. Opgaven for dig som områdechef bliver både lokalt og på landsplan at bidrage til at hæve kendskabsgraden. Dette skal ske gennem aktiv egen involvering i markedsrettede aktiviteter og målrettet arbejde med at sætte ”salg på agendaen” hos samtlige medarbejdere i Geopartner.

Forudsætningerne for at lykkes er bestemt gode.  Geopartner er i dag en førende og respekteret virksomhed i branchen. Det betyder, at der i dag er en række stærke referencecases og kunderelationer, som du som områdechef har med i bagagen. Hvem har f.eks. ikke set dokumentaren ”Keld flytter fyret”? – blot for et nævne et enkelt eksempel.

I forhold til den daglige drift- og ressourcestyring samt rapporteringsopgaverne får du god støtte og opbakning fra driftskoordinatorerne, som er nyoprettede stillinger i Geopartner. Stillingerne som driftskoordinatorer er oprettet for at sikre, at områdecheferne kan fokusere maksimalt på markedsudvikling og ledelse.

Din baggrund er præget af solid erfaring med markedsudvikling, salg af rådgivningsydelser og ledelse. Du har et stort netværk, er god til at skabe og udvikle relationer såvel eksternt som internt. Det vil være en fordel, hvis du er vant til at arbejde med salg af rådgivningsydelser i en teknisk præget branche, hvor faglig dedikation og ansvarlighed er i højsædet.

Samtidigt er du en dygtig leder, der har erfaring med at lede højtuddannede medarbejdere, og som ”spillende træner” går du forrest og værner om Geopartners kultur og værdier. Med i bagagen har du som minimum en bacheloruddannelse indenfor det tekniske eller merkantile område.

Som person er du optimistisk og ser muligheder. Du er udadvendt og er i stand til at lede og begejstre mennesker omkring dig. Du er forretningsmæssigt ambtiøs og innovativ,  men også en teamplayer, der udviser ydmyghed og respekt for den faglige stolthed, som Geopartner er grundlagt  på.

Geopartner tilbyder en attraktiv stilling med et stort kommercielt og ledelsesmæssigt ansvar. Som områdechef kommer du til at arbejde sammen med kompetente kolleger, og du vil opleve stor opbakning og respekt for dine kompetencer indenfor ledelse og markedsudvikling. Desuden vil du opleve, at dit forretningsmæssige netværk i branchen bliver styrket markant.

Arbejdssted: Geopartners kontorer i Aarhus, Randers, Aalborg og Hjørring

Vil du vide mere om Geopartner eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Karsten Romby Larsen på M: +45 21 77 23 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik