Følg os på
Operational Excellence Director

Vil du skabe optimalt flow i en kompleks virksomhed? Og vil du være med på en spændende transformationsrejse, som bidrager til den grønne energiomstilling i Danmark?

 

I de kommende år vil Danmarks gasforbrug ændre sig markant, og det stiller en række nye krav til Evidas gasdistribution. Selskabet skal tilpasse, udbygge og optimere driften af gassystemet, så infrastrukturen er klar til fremtidens energisystem med 100% biogas, som fortsat skal sikre forsyningssikkerheden i det danske energisystem. Evida er blevet udpeget af staten til at bygge den danske brintinfrastruktur sammen med Energinet, så det danske P-2-X-potentiale kan blive indfriet. Parallelt vil Evida tage en ledende rolle i distribution af CO2, forventeligt på kommercielle vilkår, så Danmark kan indfri 2030-målene for CO2-reduktion.

Det betyder, at Evida, forretningsmæssigt såvel som organisatorisk, skal geares og skaleres til fremtiden for både eksisterende og nye forretningsområder og gå fra at være en monopolistisk og 100% reguleret forretning til at blive et multiforsyningsselskab.

Som Operational Excellence Director hos Evida bliver du ansvarlig for at sikre det optimale flow i værdikæden, så der skabes synergi mellem det overordnede flow og det efterfølgende roadmap for forbedringer i de enkelte afdelinger. Du vil indgå i det daglige arbejde med workshops for udvikling og implementering af nye forandringer, systemer og processer.

Du spiller således en central rolle i den videre udvikling og indfrielse af opstillede målsætninger i Evida. Som led i denne udvikling er målet at optimere processer og at samle værdikæden på tværs med fokus på reducering af omkostninger, fastholdelse af medarbejdertilfredshed samt at optimere kunderejsen.

Med reference til COO, vil du også have fokus på forandringsledelse, stakeholder management og udvikling af organisationen. I rollen som Operational Excellence Director bliver du ansvarlig for 7 medarbejdere. Teamet består af Senior UX-designere, proceskonsulenter samt dataanalytikere.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Identificering og kortlægning af eksisterende flow og processer
  • Drive og eksekvere forbedringstiltag og optimering af systemer, processer og forretningsgange
  • Udvikling, implementering og professionalisering af tværgående flows
  • Tværgående samarbejde på tværs af kommercielle planlægnings- og driftsafdelinger
  • Udformning af klar kommunikationsstrategi for området
  • Facilitering af interne workshops
  • Forandringsledelse og stakeholder management på tværs af Evida organisationen
  • Ledelse og opbygning af team

 Du har minimum 5 års erfaring med procesoptimering i en virksomhed med kompleks supply chain, hvor du har haft det overordnede ansvar for operational excellence, og der har været fokus på optimering af hele værdikæden med henblik på reducering af omkostninger og styrkelse af kunderejsen. Du har en solid erfaring med stakeholder management og har mere end 5 års erfaring med ledelse.

Du kan evt. komme med en konsulentbaggrund, suppleret med ovenstående erfaring. Det er essentielt, at du har arbejdet med operational excellence fra et overordnet perspektiv men samtidig også kan drive arbejdet med udvikling og implementering af nye systemer, strukturer og processer. Du skal desuden besidde stærke evner til kommunikativt at favne og møde alle i organisationen, hvor de er.

Du har en relevant uddannelse inden for Supply Chain Management, Value Chain Management, Business Development, Operational Excellence eller anden økonomisk, kommerciel eller analytisk baggrund. Det er desuden væsentligt, at du har en solid forretningsforståelse.

Som person er du en fremragende kommunikator med en ekstrovert og proaktiv tilgang. Du er drevet af at skabe resultater og tager gerne teten i forskellige sammenhænge. Det er desuden en forudsætning, at du besidder en stærk, analytisk tilgang med en vis sans for detaljen uden at miste overblikket.

Evida tilbyder, at du bliver en afgørende nøglespiller i Danmarks grønne omstilling og kommer med på en unik rejse, som skaber forandringer og nye løsninger, der kan mærkes i hele samfundet. I Evida bliver du en del af et hold, der har visionen og motivationen til at forandre Danmarks energiforsyning og sikre den grønne omstilling.

Rejsedage: Begrænset og forventet inden for Danmark.

Arbejdssted: Hovedarbejdsplads i Viborg (sekundært kompetence Hub i Aarhus 1-2 dage ugentligt)

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Camilla Bek Hansen på E: cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik