Følg os på
Partner Relations Consultant

Er du en stærk netværker med et kommercielt mindset, der brænder for at skabe langsigtede relationer?

 

I denne nyoprettede stilling som Partner Relations Consultant hos GS1 Denmark, er der rig mulighed for at kunne sætte sit eget præg på udviklingen af GS1s nye Partner Program.

Du vil være en vigtig del af arbejdet med at opbygge og drive GS1 Denmarks nye Partner Program, og du vil være ansvarlig for opbygningen og udbredelsen af netværket i tæt samarbejde med COO og GS1s Standard & Relations Manager og efterfølgende have ansvaret for eksekveringen programmet. Du skal derfor bruge din relationsskabende tilgang til at opdyrke og vedligeholde relationer til eksterne organisationer.  

Med reference til Standard & Relations Manager.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Identificere og kontakte nye GS1 Denmark partnere
  • Hjælpe med at sikre anvendelsen af GS1 standarder
  • Medarrangør på netværksmøder og på sigt inspirationsbesøg for partnere og medlemmer
  • Fungere som sparringspartner på GS1 standarder internt i organisationen

Du vil få succes i stillingen, hvis du inden for det første halve år laver aftaler med 5 – 10 kommercielle partnere og etablerer et forum for medlemmerne omkring partnerskaber, samt gennemfører 2 pilot tests hos medlemmerne.

Du har en ingeniørlignende eller kommerciel uddannelsesbaggrund, og du har interesse og talent for kommunikation og relationer, netværk og opbygning/vedligehold/udvikling af disse. Din baggrund og erfaring vægtes sammen med dine erfaringer fra lignende roller.

Du har 1-3 års erhvervserfaring med netværksopbygning, salg og håndtering af eksterne kontakter inden for tekniske løsninger (hardware – og/eller software), fx i forbindelse med detail-, bygge-, eller sundhedssektoren.

Som person er du relationsskabende, struktureret og kundeorienteret. Du er selvkørende med lyst til både at tage og få ansvar. Du er stærk ift. strukturering af opgaver og evner på bedste måde opfølgning på opgaver – både med interne og eksterne interessenter. Du er energisk og vedholdende igennem langsigtede opgaver, og du kan sætte dig ind i andre organisationers behov og motivationer. Du er udadvendt og har et højt energiniveau, og du har et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem teknologi og kommerciel forståelse.

GS1 tilbyder et spændende job med udviklingsmuligheder i en organisation i vækst. Du kommer tidligt ind i fasen af opbygningen af GS1 Denmarks Partner Program og vil derfor kunne påvirke dette. Samtidigt får du hurtigt mulighed for at tage ansvar og ejerskab. GS1s virksomhedskultur er præget af en uformel tone, og de ønsker at gøre en forskel for deres medlemmer.

Rejsedage: 25-40 dage om året nationalt og internationalt.

Arbejdssted: Vesterbrogade 149, 1620 København V.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Consultant Louise Fabricius-Franck på M: +45 28 93 07 55. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik