Følg os på
Personlig Assistent

Proaktiv og serviceorienteret personlig assistent med kommercielt og kundedrevet mindset.

 

Som PA hos HimmerLand bliver din rolle at supportere og assistere direktøren i HimmerLand, således denne får frigjort ressourcer til at varetage ledelses- og udviklingsopgaver.  

Virksomheden har et stort fokus på at være en professionel, kundedrevet oplevelsesvirksomhed, hvor kvalitet, udvikling og performance er nøgleelementer. Der forekommer ofte aktiviteter og deadlines med kort varsel, og organisationen er kendetegnet ved et proaktivt, energisk og resultatorienteret mindset.

Med reference til den administrerende direktør bliver du en vigtig del af en servicekultur og en organisation i fuld udvikling, hvor hverdagen er præget af afveksling, dynamik og mange kontaktflader.

Idet der investeres kraftigt i, at HimmerLand bliver en toneangivende og væsentlig større forretning, der kan tiltrække en bredere målgruppe fra flere europæiske lande, vil der de kommende år være et stort fokus på forretningsudvikling og opnåelse af de forretningsmæssige potentialer. Forretningsforståelse vil således være et naturligt element i rollen som PA. 

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • Strukturere, eksekvere og varetage en bred vifte af administrative opgaver for direktøren
  • Udarbejde præsentationsmateriale i forbindelse med bestyrelsesmøder, ledermøder og tilsvarende
  • Supportere og understøtte direktøren i den daglige drift
  • Office management (telefonbetjening, kontraktforhandling med serviceudbydere, office supply mv.) 
  • Kontakt med gæster, ejer/bestyrelse, lokale aktører og samarbejdspartnere, fx i forbindelse med mødestyring, koordinering af arrangementer, agendaer, præsentationer osv  
  • Møde og kalenderstyring 
  • Div. administrative ad hoc-opgaver 

Din baggruner funderet i lignende roller, ideelt inden for hospitality-, retail- eller servicebranchen. Du trives i et dynamisk og uformelt miljø med mange samtidige og forskelligartede aktiviteter og en høj grad af selvledelse.  

Du har relevant uddannelse inden for eksempelvis forretning og handel, markedsføring, kommunikation, sprog. Du er superbruger i Word og PowerPointog du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. 

Som person er du selvstændig, ansvarlig, initiativrig og samtidig team-orienteret. Du har fokus på opgaven og er i stand til at strukturere og bevare overblikket, også når der er mange bolde i luften. Du værdsætter det kollegiale fællesskab og er kendt som en positiv og imødekommende kollega.  

HimmerLand tilbyder en stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor faciliteterne udvides, således der både skabes rammer for flere og forskelligartede aktiviteter, samt plads til flere besøgende på resortet. Dette vil naturligt give rig mulighed for såvel personlig som faglig udvikling.  

Rejsedage: Minimalt   

Arbejdssted: HimmerLand, Gatten v/Farsø   

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Tina Visbech Brun på M: + 45 21 15 15 75 eller Senior Research Consultant Stine Waldbjørn Kristiansen på M: +45 51 72 89 43. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik