Følg os på
Product Manager

Som Produkt Manager hos SACKit er du med til at drive udviklingen af det samlede produktsortiment i SACKit, med særligt fokus på elektronik, og medansvarlig for, at SACKit’s DNA skinner igennem på tværs af alle produkter. Hvad enten det er møbler eller elektronik, skal SACKit’s design, og kendte kvalitet, være de bærende elementer.  

Med reference til CEO bliver du ansvarlig for en række projekter omkring opdatering af eksisterende produkter, udvikling af nye produkter, godkendelser hos brancher og myndigheder i ind og udland, klargøring til, og igangsætning af produktion, koordinering med salg og marketing, samarbejde med eksterne designere osv. Du vil kort sagt være midt i brændpunktet mellem produktudvikling, projektledelse, forretningsudvikling, koordinering af samarbejdspartnere og leverandører, samt stram styring af deadlines og milestones.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Bidrage til produktudviklingsstrategien og de tilhørende roadmaps
  • Arbejde vedvarende med reduktion af time-to-market
  • Gennem produktkendskab, bidrage til cost-down i forhold til produktion
  • Inputgiver til strategisk leverandørvalg gennem markeds- og konkurrentkendskab
  • Opsætte en struktur for Product Life Cycle Management
  • ”Oversætte” teknisk dokumentation til kommercielt materiale
  • Vedligeholdelse af produktcertifikater
  • Sourcing, udvikling og optimering af leverandørsamarbejde

Din baggrund rummer ideelt set mindst 3 års erfaring med koordinering af produktudvikling, produktstyring og koordinering af samarbejdet med eksterne leverandører om design, produktion og diverse godkendelser. Du har arbejdet med elektronik produkter og sandsynligvis produkter, der minder om dem, der er i SACKit’s produktsortiment.

Som person er du en stærk kommunikator, der forstår vigtigheden af et godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du er ambitiøs, proaktiv og resultatorienteret – typen, der altid søger at overgå gårsdagens resultater. Samtidig er du en person med et stort drive, som tænker innovativt, og som kan arbejde struktureret med både korte og mere langsigtede deadlines.

SACKit tilbyder en fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, hvor der er mulighed for at gøre en forskel. For den rette kandidat vil der være rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Arbejdssted: Aalborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Pernille Lieding Bregenhøj på M: +45 22 42 15 09.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik