Følg os på
Product Manager

Vil du med på en spændende vækstrejse, og kan du få forretningen til at gro i en innovativ virksomhed med speciale i kartoffelbaserede ingredienser?

 

Rollen som Product Manager hos KMC er en nyoprettet stilling, hvor du bliver en vigtig forandringsagent og får en helt fundamental rolle i KMCs ambitiøse vækstrejse.

Som Product Manager kræver det både strategisk og taktisk tænkning, og du bliver ansvarlig for hele produktlivscyklussen for en global kommerciel produktportefølje med henblik på at sikre, at de produkter KMC udvikler præsterer godt på markedet og er profitable. Med andre ord bliver du ansvarlig for den forretningsmæssige udvikling af et givent forretningsområde på kort og lang sigt.

Med reference til Head of Business Development.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

  • Oversætte den globale forretningsstrategi til global produktstrategi
  • Ansvarlig for den fulde produktlivscyklus af porteføljen
  • Regelmæssigt og proaktivt følge op samt overvåge budget, forecast, aktivitetsplaner og kundeprojekter og igangsætte korrigerende handlinger, hvor det er nødvendigt
  • Identifikation og evaluering af potentielle nye segmenter eller produktområder
  • Lede produktlanceringer med support fra tværfunktionelle teams
  • Sikre en stærk og valideret innovationspipeline, der understøtter opfyldelsen af ​​produktstrategiens mål
  • Foretage konkurrentanalyser på kategoriniveau indenfor ingrediensområderne

Ideelt har du min. 3 års erfaring med portefølje- og produktudvikling fra en lignende rolle i B2B virksomheder. Det kan være en fordel at have kendskab til fødevareindustrien. Hertil har du erfaring med eller evnen til at opbygge og etablere en product management funktion.

I rollen som Product Manager er det ligeledes essentielt, at du har din kommercielle product management-værktøjskasse på plads med veldokumenterede resultater. Du kommer ligeledes med et analytisk mindset og har erfaring med at omsætte og eksekvere på strategier baseret på et sagligt datagrundlag. Du har indgående erfaring med stakeholder management samt projektledelse.

Du har en relevant videregående uddannelse på niveau med en kandidatgrad, f.eks. cand.merc., indenfor f.eks. Marketing, Strategi eller Business Development. Herudover har du stærke dansk- og engelskkundskaber og erfaring med Microsoft Office-pakken, BI samt kendskab til CRM-systemer.

Som person har du stærke og vedholdende eksekveringsevner og et naturligt kommercielt drive. Du er en dygtig kommunikator med et innovativt og løsningsorienteret mindset, og tør at gå forrest. Du finder opbygning og udvikling motiverende og har en værktøjskasse der gør, at du kan bidrage som værdifuld forandringsagent.

KMC er en virksomhed i kraftig vækst, og der er gode udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

Rejsedage: Begrænset.

Arbejdssted: KMC HQ, 7330 Brande.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Camilla Bek Hansen på e-mail: cbh@uhc.dk, eller Unique Human Capital, Senior Research Consultant Caroline Krüger på e-mail: cak@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik