Følg os på
Project Manager

Kan du styre projekter og skabe gode resultater hos nogle af de største kunder?

 

Som Project Manager hos Envision bliver du bindeled mellem hovedkontoret i Aarhus og kunderne i Københavnsområdet. Du vil få det daglige kundeansvar for større kunder, hvor Envision er Lead Agency, i tæt samarbejde med dine kolleger i Aarhus. I skal sammen evne at sparre med og udfordre kunden, så der opnås best-in-class resultater og effekt. Du vil referere til CEO.

Af arbejdsområder kan nævnes at:

  • sikre en struktureret og effektiv projektledelse i alle opgaver, herunder sikre at alle deadlines nås med den rette kvalitet
  • være garant for, at der er en klar rød tråd mellem alle elementer og platforme off-/online, outdoor, POS, tv, m.m.
  • koordinere og planlægge kampagner, samt andre tilkøb, i tæt samarbejde med team
  • udfordre og sparre med kundens marketing-team og medvirke til en effektiv og kreativ løsningsproces
  • deltage i ugentlige møder med kunden med ansvar for at optimere samarbejdet ved at skabe merværdi for både kunde og Envision
  • agere proaktivt og være på forkant med markedstendenser, årshjul, events, m.m.

Du har minimum 5 års erfaring fra et reklame-, PR- eller kommunikationsbureau, hvor du har beskæftiget dig med kunder inden for retailbranchen. Du har muligvis en relevant uddannelse, men din erfaring og dokumenterede resultater vægter højest. Du har enestående projektlederevner og kan holde overblikket og samtidig være en dygtig sparringspartner for kunden. Herudover har du erfaring med relationsskabende kundekontakt og flair for værdiskabende mersalg. Du er flydende på dansk i skrift og tale.

Som person har du en god selvforståelse, hviler i dig selv og har god gennemslagskraft. Dertil er du initiativrig, evner at arbejde i et højt tempo og er drevet af at skabe gode resultater.

Envision tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får en central rolle med stor kontaktflade både internt og eksternt. Du bliver en del af ét af Danmarks bedste bureauer, der lige nu er det tredje mest kendte bureau og anden bedste på forretningsforståelse. Strukturen er flad, stemningen uformel og armbevægelserne store.

Rollen er nyoprettet og præget af en vis grad af pionerånd, da Envision, med denne stilling, tager første skridt mod åbning af kontor i Københavnsområdet i kontorfællesskab med de øvrige virksomheder i First Chair Group.

Rejsedage: Ca. en ugentlig rejsedag i Danmark

Arbejdssted: København

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Ane Møller Sørensen på M: +45 24 45 25 84. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik