Følg os på
Projektchef

Som Projektchef hos KASTBERG får du en central rolle i organisationen og bliver ansvarlig for store og udfordrende  projekter. Nøgleordene i denne stilling er overblik, kvalitet og fremdrift i projekterne.

Projektchefen har ansvaret for styring af projektets tid, økonomi og kvalitet, udarbejdelse af tidsplaner, prioritering af ressourcer, indkøb af underentreprenører samt afholdelse af bygherre- og projekteringsmøder. Som ansvarlig for projektet er det projektchefen, der sørger for, at der er god og konstruktiv dialog alle interessenterne imellem.

Udover at varetage ansvaret for egne større projekter er projektchefen også den, som projektledere og byggeledere kan komme til, når der er brug for råd eller sparring på en sag. Projektchefen kommer endvidere til at arbejde tæt sammen med virksomhedens direktør, der har en central rolle i forbindelse med salg og tilbud.

Der er tale om en spændende og selvstændig stilling i en velkonsolideret virksomhed, hvor man er åben over for forslag til nye måder at gøre tingene på. 

Din baggrund

Det forventes, at du har en solid erfaring med at varetage hele projektfasen fra projektering og igangsættelse til ledelse af byggeriet og aflevering til bygherren.

Du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør. Du er ansvarsbevidst, og du er kendt for at have et godt overblik.

Du er en dygtig kommunikator, og du begår dig lige godt blandt folkene på pladsen som ved møderne med bygherren.

Du besidder den dygtighed og ordentlighed, der skal til for at kunne udfylde rollen som en respekteret sparringspartner.

KASTBERG tilbyder en spændende virksomhed, der har vist gode resultater i en lang årrække, og som er kendt for at have en god kultur og et særdeles godt samarbejdsklima.

Der er særligt gode karriemuligheder i denne stilling. Forudsat at tingene udvikler sig til begge parters tilfredshed, er man fra virksomhedens side åben over for at tilbyde medejerskab. Udover de spændende økonomiske perspektiver giver det dig en unik mulighed for at præge virksomhedens fortsatte udvikling.

Arbejdssted: Virksomhedens domicil i Aars.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Karsten Romby Larsen på M: +45 21 77 23 44. Du har ligeledes mulighed for at få tilsendt en virksomheds-, job- og personbeskrivelse.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik