Følg os på
Projektleder

Har du et analytisk mindset, og vil du gerne arbejde med strategiske projekter og support i et ambitiøst investeringsteam?

 

Stillingen er nyoprettet som et led i den fortsatte udvikling og ambitiøse agenda hos Realdania.

Du får direkte reference til CIO Kenneth Winther, som du skal understøtte med alle former for forretningsunderstøttende, administrative og praktiske opgaver, hvor analyse, planlægning og eksekvering bliver omdrejningspunktet.

Som Projektleder hos Realdania kommer du til at indgå i et investeringsteam på 12 personer, hvor der arbejdes bredt med aktivklasser. Dit primære ansvarsområde bliver at understøtte team og ledelse med al tænkelig analyse, kommunikation, facilitering og materiale.

Du kommer til at sidde helt tæt på den strategiske investeringsagenda for en demokratisk forening, hvis formål er klart: ”Der skal skabes livskvalitet for danskerne gennem det byggede miljø”.

Dine arbejdsopgaver bliver mangeartede og vigtigst er, at du gennem dit tætte samarbejde med CIO griber de bolde, der kastes og sikrer fremdriften af de strategiske tiltag, projekter og kommunikationsmateriale.

Du har en solid økonomisk funderet uddannelse som fx cand.merc, cand.polit i økonomi eller cand.oecon. Du er forventeligt i den første del af din karriere og har lyst til at prøve din teoretiske værktøjskasse af i et investeringsteam med høj faglighed. Har du erfaring fra job eller studiejob inden for strategisk-/ledelsesrådgivning eller investering, vil det være en fordel, men din nysgerrighed på at lære og arbejde analytisk med beslutningsoplæg og strategi, er det mest centrale.

Som person er du analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet og er i stand til at skabe struktur og tillid i dine sparringer, handlinger og interaktioner.

I stillingen får du en unik mulighed for at komme helt tæt på de strategiske beslutninger i Realdania. Brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for investering og bevæge din karriere i den retning, bliver der rig mulighed for en stejl læringskurve i et meget kompetent investeringsteam.

Arbejdssted: København V

Vil du vide mere om Realdania eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på E-mail: htp@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik