Følg os på
Projektleder med tømrerbaggrund til bundsolid virksomhed


Som Projektleder hos KASTBERG A/S bliver du ansvarlig for en række sideløbende byggeprojekter. Det vil være dit ansvar at sikre overholdelsen af aftaler vedrørende økonomi, tidsplan og kvalitet i det, der bliver dine projekter. Samtidig vil du deltage i kalkulation og tilbudsgivning samt i indkøb af materialer og entrering med underentreprenører på egne projekter.

Hos KASTBERG A/S vil du blive en del af en virksomhed med 25 års erfaring i branchen og en del af et stærkt fagligt team på 60-70 mand.

Med reference til direktør Hans-Jørgen Kastberg vil du typisk være ansvarlig for flere byggepladser og projekter på samme tid. Der vil være løbende sparring med direktøren, de øvrige projektledere og entrepriselederne.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • Projektstyring generelt
 • Projektledelse, bl.a. med styring og motivation af medarbejdere og underentreprenører
 • Projektgranskning, herunder sparring med ledelse, arkitekt og ingeniør
 • Sikring af optimal planlægning og fremdrift af byggeprocessen
 • Indkøb og forhandlinger med leverandører og underentreprenører
 • Afholdelse af byggemøder
 • Deltagelse i planlægningsmøder og andre interne møder
 • Ledelse, styring og koordinering af medarbejdere
 • Kalkulation og tilbudsgivning
 • Gennemgang af projektøkonomi
 • Sikkerhedskoordinering og juridiske forhold

Din baggrund er fra en lignende stilling, hvor du har ansvar for at varetage hele projektfasen fra projektering og igangsættelse til ledelse af byggeriet og aflevering til bygherren.

Du har minimum 5 års erfaring inden for bygge- og projektledelse og en baggrund som tømrer. Du har sandsynligvis en uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør.

Som person er du ambitiøs og resultatskabende. Du har gode kommunikationsevner og en evne til at motivere og begejstre medarbejderne samt sikre forståelsen for værdien af teamwork. Du er kendetegnet ved at have et stort personligt engagement og gennemslagskraft. Du har et godt overblik, sans for helhed og en struktureret tilgangsvinkel til dit arbejde.

KASTBERG A/S tilbyder dig et job med store muligheder for selv at præge indholdet. For den rigtige profil, der beviser sig selv, vil der være særdeles spændende udviklingspotentialer og fremtidsmuligheder.

Arbejdssted: Udgangspunktet for stillingen er KASTBERG A/S’ adresse i Aars, men du forventes også at være en del på de byggepladser, du som projektleder får ansvaret for.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Director Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik