Følg os på
Reklamations- og kvalitetsmedarbejder

Vil du stå i front for tekniske produkter og sikre den gode kundeoplevelse?

 

Som Reklamations- og kvalitetsmedarbejder hos Ermax A/S bliver du kundernes ”one point of contact” i forbindelse med reklamationer, og det bliver din fornemmeste opgave at sikre en proaktiv og serviceminded håndtering af kundernes henvendelser.

Med reference til Supply Chain Manager får du en bred berøringsflade i den daglige drift. Udover den daglige reklamationshåndtering vil udvikling af produktkvalitet, i tæt samarbejde med kolleger i kvalitetsafdelingen, udviklingsafdelingen, product management og salg, også blive et fokuspunkt.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Håndtering af indkomne produktreklamationer fra Ermax’ kunder og forhandlere
  • Tilsikring af ”best practise” i processer og procedurer
  • Sikre, at ”kundens stemme” høres internt i Ermax A/S
  • Udarbejdelse af kvalitetsrapportering til ledelsen
  • Hands-on tilgang indeholdende kvalitetskontrol af varer
  • Kontakt til leverandører i samarbejde med virksomhedens SQE-medarbejder
  • Bredt samarbejde i organisationen

Din baggrund er præget af en teknisk forståelse og produktnysgerrighed. Du kommer formentligt med en el-teknisk uddannelsesbaggrund og har arbejdet med kvalitet- og reklamationshåndtering inden for dette område. Alternativt kommer du med flere års erfaring fra en kundeservicestilling og har gennem din praktiske erfaring opnået stort kendskab til reklamationshåndtering af tekniske produkter. Da du kommer til at håndtere kundehenvendelser fra hele Europa, er det afgørende, at du kan begå dig på både dansk, tysk og engelsk.

Som person er du udadvendt og imødekommende. Du sætter en ære i at give kunden den bedste oplevelse, og med din strukturerede tilgang sørger du for at holde styr på reklamationshåndteringen lige fra kundens henvendelse til opfølgning og afslutning af sagen i systemet. Du trives godt med en bred berøringsflade og bidrager til samarbejdsrelationer med energi og gå-på-mod.

Ermax A/S tilbyder en stilling med tæt kundekontakt og en bred varietet i opgaveløsningen. Ermax A/S er netop nu på en spændende udviklingsrejse og tilbyder dig derfor gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt.

Arbejdssted: Kolding.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik