Følg os på
Resource Manager

Kan du sikre optimal bemanding på komplekse projekter verden over? Så er her en spændende mulighed som Resource Manager ved BMS Heavy Cranes A/S, hvor de største kunder og samarbejdspartnere er store vindmølleproducenter, hovedentreprenører eller vindmølleparkejere. 

 

BMS Heavy Cranes A/S befinder sig i et stærkt konkurrence- og udviklingspræget marked. En af de største udfordringer for fremtiden bliver virksomhedens evne til at kunne tiltrække og koordinere den rette arbejdskraft i forhold til projekterne. Som Resource Manager kommer du bl.a. til at fokusere på at udvikle og fastholde en attraktiv, tidssvarende og konkurrencedygtig arbejdsplads.

Med reference til Head of Resource and HR vil du som Resource Manager være ansvarlig for, at de forskellige projekter i BMS Heavy Cranes A/S er planlagte og har optimal bemanding. Du vil være ansvarlig for, at der er styr på både kontrakter og ansættelsesret. Opgaven kræver bl.a. et tæt internt samarbejde med projektlederne og et velfungerende samarbejde med eksterne og lokale underleverandører af arbejdskraft.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Matche bemanding i forhold til projekternes rammer herunder sikkerhed, tidsplan, udgifter og kvalitet
  • Skabe effektive og professionelle processer inden for bemanding og planlægning i BMS Heavy Cranes A/S
  • Gennemgang af, og rådgivning om, ansættelseskontrakter – fastansættelser og projektansættelser
  • Samarbejde med Head of Resource and HR og projektlederne om sammensætning af projektteams
  • Håndtering af ændrings- og tilpasningsforslag på igangværende projekter i forhold til bemanding
  • Rapportering til økonomiafdelingen samt projektlederen om ændringer og konsekvenserne heraf – herunder ændring af turnus, tillæg etc.
  • Deltagelse i forhandlinger med underleverandører
  • Deltage som support til den ansvarlige projektleder angående diverse aspekter med relation til bemanding

Den ideelle kandidat har en baggrund med lignende erfaring med resource management gerne fra en kompleks og international projektvirksomhed. Du har stor forretningsforståelse og flere års erfaring fra en rolle, hvor du har bidraget til udvikling og systematisering af ressource planlægning. Du har gennem dine erfaringer bevist, at optimering og forbedring af processer ligger dig nært. Har du erfaring fra en kompleks teknisk industri fx vindindustrien, vil det være at foretrække.

Du har relevant uddannelse som Cand.merc.jur eller lignende.

Som person er du empatisk, selvdreven og resultatorienteret. Som Resource Manager har du en naturlig og personlig autoritet og evner at opbygge tillidsfulde relationer. Du er udadvendt af natur og formår ubeværet at kommunikere med kolleger på alle niveauer. Den ideelle kandidat er en handlekraftig person, der kan håndtere mange sideløbende opgaver, og som kan sætte struktur på sin dagligdag. Det vil være en styrke, hvis du tænker innovativt og gerne arbejder med relativ korte deadlines.

BMS Heavy Cranes A/S tilbyder en spændende og nyoprettet stilling, hvor den flade organisationsstruktur giver mulighed for stor indflydelse og ansvar. Du vil derfor skulle balancere både praktiske og operationelle opgaver med mere strategiske aspekter af resource management. BMS Heavy Cranes A/S står overfor forretningsmæssig og organisatorisk udvikling. Som Resource Manager forventes det, at der vil være gode udviklingsmuligheder af faglig og personlig karakter i takt med, at organisationen vækster.

Rejsedage: Der må indregnes, hvad der svarer til ca. 2-3 ugers rejseaktivitet årligt. Dette er hovedsageligt rejseaktiviteter til datterselskaber eller nye potentielle markeder.

Arbejdssted: Nørresundby.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44 eller Camilla Spanggaard Andersen på M: +45 28 60 97 87. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik