Følg os på
Retail Operational Manager

med kommercielt mindset til forretningsudvikling i tæt samarbejde med medarbejdere og kolleger!

 

Message A/S er en veletableret, innovativ og dynamisk modevirksomhed, som designer, producerer, distribuerer og sælger tøj og accessories i det meste af Europa og i Nordamerika. Virksomheden består i dag af 28 multibrandstores; 23 i Danmark og 5 i Oslo, med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale brands. Virksomheden har ca. 150 medarbejdere, hvoraf de 40 er placeret på hovedkontoret i Hjørring.

Som Retail Operational Manager bliver du leder for en afdeling med 5 ansatte, der arbejder på at skabe succes i butikkerne igennem målrettet indkøb, kampagner, omnichannel, det visuelle udtryk i butikkerne osv. Du får en central rolle i virksomheden og kommer dagligt til at arbejde med retail, ledelse, indkøb, struktur og drift.

Med reference til CEO får du ansvaret for at styrke og udvikle de operationelle aktiviteter, der understøtter og sikrer succesen i butikkerne i Danmark og Norge. Du vil arbejde tæt sammen med andre nøglepersoner i Message A/S samt med dygtige, eksterne samarbejdspartnere. Du vil have et konstant fokus på trend, udviklingsmuligheder og indtjening og vil bl.a. spille en central rolle i at udvikle Message A/S og virksomhedens tilgang til omnichannel.

Ledelsesmæssigt får du ansvaret for 5 medarbejdere fordelt over indkøb, PR og marketing. Derudover er der en betydelig faglig ledelse, der går på tværs af organisationen i et tæt samarbejde med relevante kolleger.

Som leder er du med til at sætte den strategiske retning for afdelingen og formår at operationalisere planen til konkret handling, som alt sammen bringer værdi på tværs af organisationen. Du er drevet af at udvikle forretningen, produkter og koncepter og søger konstant muligheden for at forbedre det eksisterende.

Du sætter en ære i at gå forrest og drive udvikling, drift og indkøb med blik for at skabe kommerciel og moderigtig værdi for butikkerne. Med et stærkt fokus på kategori- og produktmix udvikler du og afdelingens medarbejdere aktuelle og tidssvarende sortimenter, som sikrer Message A/S et stærkt kommercielt afsæt. Dette bakkes op med et stærkt fokus på omkostninger og et agilt set-up, som understøtter en moderne retailkæde, der evner hurtig og effektiv leverance.

Du har dokumenteret erfaring fra en lignende stilling og har indgående kendskab og erfaring fra retail/FMCG – ideelt set fra en modevirksomhed. Er dette understøttet af en relevant kommerciel uddannelse, er det en fordel.

Som person er du ambitiøs, proaktiv og resultatorienteret og søger altid at overgå gårsdagens resultater. Samtidig er du en person med et stort drive, som tænker innovativt, og som kan arbejde struktureret med både korte og mere langsigtede deadlines. Du bevarer overblikket, selvom tiden er presset, du er samarbejdsorienteret, og du har en naturlig og personlig autoritet. Derudover har du stærke analytiske egenskaber og evner at skabe den rigtige kobling mellem forretningen, strategien og teknologien.

Message A/S tilbyder en nøgleposition med et stort ansvar i en innovativ og dynamisk virksomhed med gode udviklingsmuligheder, såvel personligt som fagligt.

Arbejdssted: Hjørring

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik