Følg os på
Revisor

Har du lyst til at arbejde med rådgivning af kunder i et nyt og innovativt koncept?

 

Har du et ønske, og en ambition, om at arbejde endnu tættere på dine kunder? I et spændingsfelt mellem klassiske revisionsmæssige opgaver, og opgaver inden for generationsskifte, due diligence og værdiansættelser, tilbyder ADVOSION en revisor muligheden for at arbejde med disse opgaver hos yderst seriøse og spændende kunder inden for SMV segmentet.

ADVOSION er et nyt og innovativt rådgivningshus, der kombinerer advokat- og revisorkompetencer. ADVOSIONs forstærket forretningsforståelse giver en unik mulighed for at tilbyde virksomheder en helhedsorienteret og professionel rådgivning. Virksomhedens specialistkompetencer er samlet under ét tag, og synergien mellem de to forretningsområder betyder, at ADVOSION udvikler endnu bedre løsninger til gavn for kunderne.

Revision, regnskab og rådgivning er kerneydelser. I tæt dialog med kunder, og med anvendelse af moderne revisionsprogrammer, udfører ADVOSION en effektiv full-service revision på et højt kvalitetsniveau, herunder:

Regnskab og revision
ADVOSION tilbyder opstilling af regnskab, revision heraf, bogføring, momsopgørelse, lønadministration, regnskabsrapportering og budgetopfølgning.

Skat, moms og afgifter
ADVOSION er specialister i rådgivning om personskat, selskabsskat, generationsskifte og omstrukturering etc.

Finansiering
ADVOSION rådgiver om opstart, køb af virksomhed, investering, udvikling og drift, herunder rådgivning om finansieringsstruktur, udarbejdelse af oplæg til finansieringskilder eller investorer og bistår ved forhandlinger.

Køb og salg af virksomhed
ADVOSION bistår ved udarbejdelse af præsentationsmateriale, værdiansættelse, forhandlinger, due diligence, udarbejdelse af kontraktgrundlag, gennemførelse og opfølgning.

Ledelsesrådgivning
ADVOSION er virksomhedens naturlige sparringspartner og rådgiver inden for økonomi, finansiering, budgettering, omstrukturering, strategi og drift.

Du har en relevant uddannelse som HD(R) eller cand.merc.aud og har min. 2 års erfaring fra revision. Du har sandsynligvis siddet og arbejdet tæt på SMV kunder og brænder for at komme ind i en organisation, hvor du kan få et større ansvar og sidde tæt på en totalrådgivning af kunderne.

Som person er du struktureret og evner at samarbejde med dine kolleger omkring kundeopgaver. Du er fagligt velfunderet, udadvendt og dygtig til at kommunikere såvel internt som eksternt og trives i en rolle, hvor du er med til at gøre en afgørende forskel for ADVOSIONS kunder. Du er ansvarsbevidst, målrettet og engageret i at skabe langvarige og udviklende kunde/leverandørforhold.

ADVOSION tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode personlige, faglige og relationelle udviklingsmuligheder for den rette person. ADVOSION er kendetegnet ved, at der er højt til loftet og stort rum for indflydelse for den enkelte medarbejder.

Arbejdssted: Skanderborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik