Følg os på
Sales & Business Developer

Kan du udvikle et internationalt marked med et stort vækstpotentiale gennem teknisk løsningssalg?

 

Som Sales & Business Developer hos Mekoprint får du en unik mulighed for selvstændigt at udvikle og vækste forretningsområdet for EMC-afskærmning gennem professionel og struktureret markeds- og kundebearbejdning.

Mekoprint Chemigraphics er en højteknologisk totalleverandør, der producerer komponenter til både elektronik- og medico industrien. Kunderne befinder sig primært på det nordeuropæiske marked. EMC-afskærmning er ét af fire forretningsområder i divisionen Chemigraphics, og markedet for EMC-afskærmning rummer et stort vækstpotentiale relateret til udviklingen af “Internet of Things” og stadig mere avancerede elektronikprodukter. De øvrige forretningsområder i divisionen Chemigraphics er metalskilte, spåntagende microbearbejdning og finmekaniske pladeløsninger.

”Vi skaber sammen” er Mekoprints motto! Det henleder til den måde, Mekoprints medarbejdere arbejder sammen på, med hinanden og med kunder og øvrige samarbejdspartnere. Du bliver en del af et stærkt team-baseret sammenhold, der er karakteriseret ved et fælles fokus om at gøre det nemmest for kunderne at drive og udvikle deres forretning, sammen med Mekoprint.
Sales & Business Developer får ansvar for det relationsopbyggende arbejde med kunderne via målrettede handlingsplaner, som eksekveres via fokuserede, kommercielle aktiviteter, i tæt samarbejde med blandt andet marketing samt produktteknisk team.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Udvikle og implementere en markeds- og segmentstrategi for de nordiske lande og Tyskland, baseret på den overordnede salgsstrategi for segmentet
  • Udarbejde strukturerede handlingsplaner for markeds- og kundebearbejdning
  • Udvikle en salgspipeline gennem succesfuldt salg af nye projekter
  • Kundebesøg til eksisterende og nye kundepotentialer både nationalt og internationalt
  • Proaktivt følge op på egne mål og handlingsplaner samt justere disse i henhold til afdelingens overordnede strategi
  • Medvirke til at analysere og undersøge nye muligheder og behov hos kunder og undersøge Mekoprints muligheder for at imødekomme disse

Du har minimum 5 års erfaring med løsningssalg både nationalt og internationalt og erfaring med markeds- og kundebearbejdning inden for tekniske produkter. Du har derudover erfaring med produkt- eller forretningsudvikling og kan dokumentere resultater af dine indsatser fra tilsvarende stillinger.

Din uddannelsesmæssige baggrund vægtes sammen med dine erfaringer fra lignende roller, ideelt er den funderet i en teknisk uddannelse kombineret med kommerciel erfaring eller en kommerciel uddannelse kombineret med en stor teknisk interesse.

Som person er du relationsskabende, struktureret og kundeorienteret. Du har et innovativt og proaktivt mindset, som evner samspillet mellem teknologi og kommerciel forståelse. Desuden vil det være afgørende for din succes i jobbet, at du formår at indgå i et teamsamarbejde både i forhold til salgsprocessen men også i forhold til udviklings- og produktionsprocesserne.

Mekoprint tilbyder et job på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser, hvor der er højt til loftet og kort vej til beslutninger. Virksomheden er drevet af sund fornuft og iværksætterånd. Mekoprint har et godt omdømme og er kendt for lange kunderelationer med nogle af Europas største elektronik- og industrivirksomheder. Divisionen har et stort vækstpotentiale, hvorfor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Målet frem mod 2025 er at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner inden for udvalgte finmekaniske markedssegmenter i Nord- og Vesteuropa.

Rejsedage: Ca. 50 rejsedage.

Arbejdssted: Støvring.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Pernille Bregenhøj på M: +45 22 42 15 09. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik