Følg os på
Salgs- og Markedschef

Kan du skabe yderligere vækst hos en af Danmarks førende specialister inden for dataindsamling til brug i markedsundersøgelser?

 

Som Salgs- og Markedschef/Business Development Manager hos Norstat får du det overordnede ansvar for new-bizz salg af Norstats produkter og ydelser, og du bliver sammen med den administrerende direktør ansigtet udadtil i arbejdet med new-bizz og salgsaktiviteter. Du bliver ansvarlig for at opbygge nye kunderelationer, og du skal fremstå som en rådgiver for valg af løsninger til dataindsamling. Du får dermed en afgørende rolle i Norstats fremtidige succes med at styrke virksomhedens position og ’top of mind’ kendskab i markedet.

Dine primære opgaver bliver blandt andre:

  • Planlægge og iværksætte salgsaktiviteter, herunder booke og afholde møder med potentielle kunder
  • Dyrke og udvikle relationer, partnerskaber og kendskabsgrader ved networking, e-mail marketing, SoMe, konferencer, webinarer og andre relevante fora
  • Bidrage til videreudvikling af den eksisterende kundeportefølje i samarbejde med kundeansvarlige projektledere
  • Udarbejde præsentationer og andet materiale, der kan understøtte de samlede salgsaktiviteter
  • Bidrage til at identificere nye anvendelsesområder og markeder for Norstats produkter
  • Udvikle og implementere struktur, værktøjer og processer, der kan være med til at sikre en stærkere salgskultur i virksomheden

Du har minimum 5-10 års erfaring med opsøgende løsningssalg indenfor B2B, f.eks. markedsanalyse, data og digitale annonceprodukter samt marketingydelser og gerne inden for media- eller analysebureauer, reklamebureauer, konsulenthuse eller in-house analyseafdelinger.

Du er en strategisk tænkende købmand med en radar, der kan spotte forretningsmuligheder og finde vejen til at lukke ordren.

Du arbejder struktureret med salg og er superbruger af CRM-systemer. I dit arbejde bruger du digitale platforme som LinkedIn som en naturlig og integreret del af indsatser for at etablere kontakt og skabe synlighed i forhold til potentielle kunder.

Som person er du udadvendt, initiativrig og entreprenant med et stort drive. Samtidig er du en lyttende og troværdig rådgiver og samarbejdspartner.

Norstat tilbyder en attraktiv stilling, hvor du får en central rolle i organisationen og dermed stor indflydelse på udvikling af forretningen. Strukturen er flad, stemningen er uformel, og der er højt til loftet.

Arbejdssted: København

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Associate Director Peter Juul på M: +45 40 31 99 29 (pej@uhc.dk) eller Senior Research Consultant Anne Thomsen på M: +45 31 40 01 11 (ant@uhc.dk). Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik