Følg os på
Salgs- og Marketingassistent

Med et handlingsorienteret og kommercielt mindset!

 

Med direkte reference til Business Development Manager, og i et tæt samspil med BESKOs salgsorganisation og akademi, får du en central rolle i at udarbejde en plan for BESKOs marketingaktiviteter, hvad angår alle typer opgaver inden for marketing på tværs af produkt, kampagner, messer/events og akademiets løbende kurser og aktiviteter.

I rollen som Salgs- og Marketingassistent bliver du dybt involveret i  hele processen fra idéudvikling af tiltag/kampagner til produktion og afvikling. Det er vigtigt at være både proaktiv og hands on i planlægning og eksekvering – samt opfølgende på ROI. Dette for konstant at sikre at BESKO hele tiden er i kundens bevidsthed, og at der eksekveres på aktuelle kampagner til gavn for både kunden og for BESKO kommercielt.

Det er vigtigt, at du, i et tæt samspil med salgsorganisationen (intern og ekstern salg), evner at følge op på aftalte tiltag. Det kræver god information om kampagnens indhold og formål, og det er vigtigt, at salg kender deres rolle og forventningen til dem i forhold til eksekvering og salgsmæssig opfølgning.

De primære ansvarsområder er:

  • Markedsføring af BESKO, bl.a. udvikling og eksekvering af kampagner til kunder – BTB
  • Forretningsorienteret udbygning og vedligeholdelse af BESKOs digitale kanaler herunder SoMe, Direct Mails etc.
  • Markedsføring af BESKO AKADEMI, herunder opdatering af hjemmeside med nyheder, aktuelle kurser, Direct Mails
  • Afvikling af diverse messer og events
  • Løbende bidrag i form af kreative ideer og nye tiltag
  • Opfølgning og styring af kampagner i CRM
  • Arbejde med Photoshop og InDesign – på kampagneniveau

Du er eksekverende og involverer gerne interne og eksterne stakeholders. Gennem ideer og stærkt engagement bidrager du til BESKOs fortsatte kommercielle udvikling og vækst.

Du har minimum 2 års relevant erfaring fra en lignende stilling med lignende projekter/opgaver, hvor du har været involveret i alt fra planlægning til praktisk eksekvering. Din tilgang er involverende og struktureret, og du udviser en proaktiv tilgang til såvel formulering af nye tiltag og i selve udførelsen. Du trives i en rolle med egne ansvarsområder, hvor grundighed, og det at levere rettidigt, sætter rammen for BESKOs synlighed og involvering internt såvel som eksternt.

BESKO tilbyder en spændende stilling med stor indflydelse på den fremadrettede udvikling af BESKOs identitet og kommercielle tilgang herunder et samarbejde med engagerede og kompetente kollegaer med brancheindsigt.

Arbejdssted: Brabrand og evt. på øvrige lokationer.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Vil du vide mere om virksomheden eller denne spændende stilling, er du meget velkommen til at kontakte Unique Human Capital ved Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31 (forbehold for ferie i uge 27) eller Account Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15 (forbehold for ferie i uge 28, 29 og 30). Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik