Følg os på
Salgschef OEM

Vil du stå i spidsen for at udvikle OEM segmentet for Besko A/S?

 

BESKO tilbyder, som en del af BPW Gruppen, innovative løsninger med en bred produktpalette, der spænder vidt og giver mange muligheder for kunden i forhold til at købe samlet ind hos en central leverandør. Produktporteføljen er særdeles attraktiv med komponenter & serviceydelser til vognproducenter og opbyggere inden for den tunge transportsektor og landbruget.

Som Salgschef OEM, bliver du, med direkte reference til virksomhedens direktør, spillende træner i en fagligt stærk gruppe, der alle arbejder med salg til BtB kunder. Ansvaret ligger i at identificere beslutningstagere og etablere stærke og langvarige relationer med eksisterende og nye kunder.

Det bliver din opgave at udarbejde og eksekvere salgs- og aktivitetsplaner for herigennem at sikre, at du og øvrige medarbejdere/kolleger driver markedsbearbejdning, kundekontakt og salgsudviklingen.

Salgschef OEM skal, gennem grundigt analyseret salgsarbejde og sammen med sælgerne (internt/eksternt) i alle regioner, sikre en systematisk bearbejdning af markedet med henblik på synergier på tværs af produktgrupper. Med afsæt i gennemarbejdede markeds- og produktanalyser skaber Salgschef OEM grundlag for vækst med fokus på udvikling af salget til eksisterende og nye kunder.

De primære ansvarsområder er:

  • Direkte salg – kontrakter og samhandelsaftaler
  • Bindeled mellem BESKO og leverandører i forbindelse med krydssalg på produktgrupper og segmenter
  • Udarbejdelse af kundeplaner og specifikke kundetilpassede løsninger
  • Videreudvikling af salgs-, kanal- og produktstrategi
  • Nedbryde virksomhedens generelle salgsmål og gøre dem til operationelle handlingsplaner
  • Messedeltagelse i begrænset omfang
  • Analysere og planlægge salgsindsatsen i relation til målgrupper
  • Sambesøg på nøglekunder med øvrige BESKO, BPW og Ermax kolleger

Din baggrund og erfaring har du fra en lignende stilling, hvor løsnings- og relationssalg har været omdrejningspunktet. Du har dokumenteret erfaring og gode resultater med at planlægge og eksekvere salg af løsninger, og du trives godt i rollen som aktiv sælgende og spillende træner.

Som person er du igangsætter og trives godt i et salgsorienteret miljø, hvor planlægning går hånd i hånd med hands-on eksekvering. Du er drevet af at skabe vækst/udvikling i tæt samarbejde med dine kolleger og trives godt i en omskiftelig hverdag med mange kontakter. Din motivation for at nå virksomhedens vækstmål er tydelige, og med din udadvendte facon fremstår du som en kompetent og forretningsorienteret leder.

BESKO tilbyder en udfordrende stilling med stor indflydelse på den fremadrettede forretningsudvikling, herunder samarbejde med engagerede og kompetente kolleger.

Arbejdssted: Hele Danmark – base i Kolding eller Aarhus.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Account Director Lise Holler, Unique Human Capital, på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik