Følg os på
Salgschef

Kan du omsætte kreativitet til kommerciel succes?

 

Kreativitet er kernen i alt, hvad Ambiente gør. Deres erfarne medarbejdere er 100% på hjemmebane, når det gælder design, produktion og implementering af messestande, indretning og shop-in-shop løsninger. Ambientes mange års erfaring, kombineret med deres nysgerrighed og dygtige medarbejdere, åbner en verden af muligheder. Derfor søger Ambiente en ny salgschef, som skal være med til at manifestere alle disse muligheder til konkrete kommercielle og kreative projekter for kunder i hele verdenen.

Som salgschef hos Ambiente vil du lede og inspirere deres salgsteam til at nå nye højder. Du vil omsætte kreativitet og design til kommerciel succes ved at udvikle kunderne, projekterne og Ambientes salgsorganisation. Med mod og vilje, forfølger du nye forretningsmuligheder, og du sikrer høj kundetilfredshed og mærkbar effekt af Ambientes indretningsløsninger.

Ambiente søger en person med stor faglig kompetence, som kan rådgive deres kunder og bidrage til at udvikle både Ambientes, og kundernes, forretning. Du har solid erfaring inden for projektsalg, ledelse og salgsudvikling. Kreativitet, design og æstetik er væsentligt for dig, og det falder dig naturligt at tænke ud af boksen og gå en ekstra mil for at sikre den rigtige løsning til kunderne.

Så er du måske Ambientes nye salgschef!

Arbejdssted: Skanderborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik