Følg os på
Salgsdirektør

– En plads i topledelsen hos en europæisk markedsleder i fødevaresektoren

 

Som Salgsdirektør i Scandic Pelagic bliver du ansvarlig for en årlig omsætning på DKK 800 mio., hvoraf størstedelen afsættes på det europæiske marked via veletablerede, solide kunderelationer. Du bliver direkte ansvarlig for en salgsorganisation på 9 medarbejdere, herunder regionale sælgere, salgssupport og logistik. Med reference til virksomhedens CEO, får du en nøglerolle i organisationen og forventes at gå forrest med en synlig og energisk ledelsesstil i det daglige og i udviklingen af virksomheden.

Blandt de centrale ansvarsområder er:

  • Dialog i den øverste ledelsesgruppe om bl.a. strategier, budgetter og prioritering
  • Sikring af samarbejde på tværs af afdelingerne i organisationen
  • Opstilling af og opfølgning på mål og planer for såvel geografiske markeder som produktområder
  • Styring af salgsindsatsen og aktiviteterne
  • Kontraktforhandling og årsaftaler med nøglekunder
  • Udarbejde kundeplaner, pipelinestyring, kontraktformer, salgs- og leveringsplaner (forecast), prioritering af salgsindsats ift. kundebesøg, messer o. lign.
  • Videreudvikling og professionalisering af salgsprocesserne

Det forventes, at du har en international salgsmæssig baggrund inden for fødevarer. Du har solid ledelseserfaring samt erfaring inden for internationalt BtB salg, særligt de europæiske markeder. Det er desuden et plus, hvis du har kendskab til produktion, supply chain og indkøb.

Du har formentlig en videregående uddannelse, fx cand.merc. eller HD i Afsætning. Du behersker engelsk og tysk på forhandlingsniveau.

Som person er du kendt som en kompetent og tillidsskabende leder. Du arbejder struktureret og målrettet, og du er vant til at arbejde under tidspres. Du motiveres af ambitiøse mål og af at være en del af en virksomhed med et stærkt produktsortiment i høj kvalitet.

Arbejdssted: Skagen. Det forventes, at du tager, eller har bopæl, inden for rimelig køreafstand hertil.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Stine Waldbjørn Kristiansen på E-mail: swk@uhc.dk eller Director Tina Brun på M: +45 21 15 15 75 / E-mail: tib@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik