Følg os på
Salgskonsulent/Produktspecialist

Kommerciel profil med fysioterapeutisk baggrund til spændende salgsstilling.

 

Hos Winncare søger de en ny kollega, som har lyst til at blive en del af deres Winncare-team med fokus på salg af deres vægtaflastningssystem, ErgoTrainer.

Du vil komme til at udvikle og vedligeholde både eksisterende og potentielle kunderelationer i hele Danmark via aktivt salg, workshops og sparring. Din baggrund som fysioterapeut giver dig et solidt udgangspunkt for at forstå kundernes behov, samt at kunne rådgive kunden under hele beslutnings- og købsprocessen.

Om ErgoTrainer:

  • ErgoTrainer er et lofthængt vægtaflastningssystem, udviklet i samarbejde med Center for Hjerneskade i København
  • Vægtaflastning gør det muligt at påbegynde genoptræning tidligere efter skader og dermed mindske sekundære følger af inaktivitet. Samtidig muliggøres intensivering af træningen uden risiko for overbelastningsskader
  • ErgoTrainer er det mest alsidige dynamiske vægtaflastningssystem på markedet, og kan bruges til stort set alle øvelser og alt fitnessudstyr
  • ErgoTrainer er for alle; fra meget svækkede neurologiske patienter til elitesportsudøvere

Med reference til Salgschef.

Din baggrund er flere års erfaring fra en lignende stilling med dokumenterede salgsresultater, og du er vant til at sælge til regioner, kommuner og private institutioner. Derudover har du et allerede etableret netværk i branchen og er vant til at deltage i fysmesser mm. Kendskab til vægtaflastningssystemer er en fordel, men ikke et krav.

Gennem din uddannelse, som fysioterapeut, har du opnået en høj forståelse for faget, og hermed formår du at møde og kommunikere med kunderne på deres niveau.

Det er et krav, at du har kørekort (B). Winncare stiller en bil til rådighed.

Du har et kommercielt mindset, og du trives i rollen som salgskonsulent/produktspecialist og forstår vigtigheden af en god kunderelation. Du er disciplineret og har evnen til at strukturere din egen hverdag. Du er analytisk og kan gennemskue, hvem beslutningstagerne er. Du har et højt drive og er ansvarsfuld. Dertil er du åben og imødekommende med en professionel fremtoning og kan kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Winncare tilbyder en spændende stilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Arbejdssted: Winncare er en del af en større koncern med søsterselskaber i flere lande. De er beliggende i Korsør, men du bruger størstedelen af din tid ‘der, hvor det sker’, nemlig ude hos kunderne (private og offentlige genoptræningsklinikker, sygehuse og institutioner etc.).

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant Elisabeth Haun på M: +45 28 90 33 88. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik