Følg os på
Senior Investment Manager

Analytisk stærk profil med lyst til at udvikle investeringsaktiviteter i et Family Office.

 

Som Senior Investment Manager hos Navest, får du en unik mulighed for at være med til at udvikle investeringsområdet i et velfunderet Family Office. I tæt samarbejde med CEO og familien bidrager du til eksekvering og monitorering af investeringsaktiviteterne i Navest. Sammen med de bedste nationale og internationale forvaltere eksekveres og monitoreres porteføljen af investeringer på tværs af investeringsporteføljens aktivklasser, som omfatter likvide investeringer, private equity fonde og co-investeringer, infrastruktur fonde, langsigtede aktieinvesteringer etc.

Som Senior Investment Manager får du en bred eksponering af de ansvarsområder, som varetages af investeringsteamet (internt/eksternt) og investeringskomitéen, herunder:

  • Definering af investeringsstrategi og risikoprofil i samarbejde med CEO og eksterne rådgivere
  • Deltagelse i årligt review af investeringsstrategi
  • Deltagelse i løbende dialoger omkring aktiv allokering med Manager Selection og forvaltere
  • Sourcer nye investeringsmuligheder med en analytisk tilgang
  • Ad hoc-opgaver i form af due diligence og fungerende service provider
  • Bidrager til udvikling og vedligeholdelse af centrale rapporteringsværktøjer (likviditet, allokering, performance, risiko, ansvarlighed/ESG, compliance etc.)
  • Selvstændig udarbejdelse af beslutningsoplæg til ledelse og investeringskomité
  • Rapportering til interessenter i Navest

Du kommer med minimum 3-5 års relevant erhvervserfaring. Eksempler herpå kunne være (men begrænser sig ikke til): Family Office, Manager Selection, Fondsmægler, konsulent (M&A/finans/management), private equity, bank, etc.

Du har en relevant økonomisk uddannelse, som f.eks. cand.polit i økonomi, cand.oecon, cand.merc. finance, eller tilsvarende. Din gennemprøvede værktøjskasse gør dig i stand til at vurdere og rådgive omkring investeringer inden for forskellige aktivklasser.

Som person er du analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet og er i stand til at skabe evidens og gennemsigtighed i din rådgivning, handlinger og interaktion. Kombinationen af faglig professionalisme og dine personlige færdigheder og værdisæt er afgørende for succes i denne position. Du tænker naturligt i digitale støtteværktøjer og med et udpræget øje for at digitalisere processer.

Arbejdssted: Aarhus C.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31 eller Senior Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik