Følg os på
Senior Key Account Manager

Med ansvar for de største samarbejdspartnere inden for Life Science

 

NIRAS Life Science Consulting, en del af NIRAS Group, er et respekteret og videnstungt konsulenthus med fokus på Life Science industrien. De beskæftiger mere end 250 dygtige konsulenter, som alle yder support og strategisk rådgivning til virksomhedens danske og internationale kunder inden for Life Science.

Som Senior Key Account Manager hos NIRAS Life Science Consulting bliver din fornemmeste opgave at styrke og vedligeholde kunderelationen og yde den bedste strategiske, individuelle rådgivning i samarbejde med relevante konsulenter inden for de respektive discipliner. Du vil fungere som Lead Account for virksomhedens største samarbejdspartnere inden for Life Science, og derfor er det væsentligt at have fingeren på pulsen og indsigt i, hvad der rører sig på markedet.

Med reference til Market Director.

Af arbejdsområder kan nævnes: 

  • KAM ansvar for virksomhedens største kunder 
  • Tæt sparring og individuel rådgivning af samarbejdspartnere samt sikre matchet med de rette konsulentkompetencer og identificering af eventuelle kompetence gaps 
  • Netværkspleje og kontinuerlig opdatering om branchen  
  • Løbende opdatering i, og udvikling af, Customer Relationship Management system 
  • Diverse analyser relateret til markedstrends, konkurrenter, kundesegmenter og andre understøttende salgsanalyser

Du har måske en relevant kommerciel eller videnskabelig uddannelse, men vigtigst af alt er din  solide erfaring og veludviklede netværk inden for den pharmaceutiske industri. Du har indgående kenskab til industrien og de største virksomheder i branchen og kender til deres opbygning og arbejdsflow, herunder GxP og produktion. Samtidig er du en troværdig relationsskaber, der er i stand til at sætte sig i kundernes sted og rådgive om forretningen. Endvidere har du en datadrevet og analytisk tilgang til salg.

Som person er du en dygtig netværksskaber og begår dig på alle niveauer i en organisation. Du besidder uovertrufne relationelle færdigheder, trives i en bred og udadgående rolle, og har situationsfornemmelse, der gør dig respekteret blandt dit netværk. Du er en troværdig og kompetent sparringspartner, der evner at lytte og forstå de kunder, du arbejder med, så du kan rådgive i forhold til de bedste konsulentløsninger.

NIRAS Life Science Consulting tilbyder en utrolig spændende og unik position i et respekteret konsulenthus, der klarer sig godt. Du får rig mulighed for at præge og udvikle stillingen og arbejdsområderne og komme med dine input til nye initiativer, der gavner forretningen både på kort og lang sigt.

Rejsedage: Begrænset rejseaktivitet.

Arbejdssted: Sortemosevej i Allerød.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant, Jeanne Dederding på M: +45 28 74 58 71. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik