Følg os på
Senior Management Konsulent

Med Operations/Supply Chain erfaring der evner at skabe værdi for kunderne

 

First Chair Group, som A-2 Management Consulting blev en del af i 2018, er i vækst, og virksomhedens +200 konsulenter har brug for yderligere kollegaer til at varetage spændende konsulentopgaver for nogle af Danmarks største virksomheder. Her er udvikling og ledelse af store transformationsprojekter, effektiviseringssprojekter samt digitaliserings- og optimeringsprojekter på dagsordenen hos kunderne.

Som Senior Management Konsulent hos A-2 Management Consulting bliver du en tæt sparringspartner på operations projekter hos A-2’s kunder, der både består af offentlige og private virksomheder på tværs af forskellige brancher. Du har evnen og ambitionerne til, at deltage aktivt i salget af komplimentære ydelser hos de nuværende kunder, og øjner du en mulighed for nysalg, er du ikke bange for at slå til.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Styre komplekse implementeringsprojekter og forandringsprocesser fra start til slut
  • Foretage operations analyser og håndtering af store mængder data, der omsættes til værdi for kunden
  • Forstå og kortlægge processer og costdrivere i en operations virksomhed
  • Opbygge simuleringsmodeller med henblik på brug af nye styringskoncepter og implementere lean-principper
  • Stakeholder Management og workshop facilitering

Du har en relevant kandidatgrad, som f.eks. Civilingeniør/MSc. Supply Chain Management, samt minimum 2-3 års erfaring fra en rolle som Management Konsulent, hvor dit primære fokus er operations, sourcing, procurement, logistics eller lignende, der gør dig i stand til at skabe reel værdi for kunderne fra dag ét. Derudover har du værktøjskassen i orden hvad angår Excel/Access på avanceret niveau.

Som person er du energisk og nysgerrig efter viden inden for operationsfeltet, med et brændende ønske om, altid at være et skridt foran kunden. Du er arbejdsom og evner aktivt at omforme udfordringer til værdiskabelse for kunden.

A-2 Management Consulting tilbyder en stilling i et konsulenthus, hvor ansvaret er stort, og hvor der er kort fra idé til handling. Du vil have mulighed for at præge din egen hverdag samt hvilke projekter du involveres i, og indgår i et tæt samarbejde med kompetente og ambitiøse kollegaerDerudover tilbydes du et tydeligt udviklingsforløb med gode muligheder for at udvikle din rolle i virksomheden.

ArbejdsstedJægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO, Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Senior Research Consultant, Jeanne Dederding på M: +45 28 74 58 71. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik