Følg os på
Senior Operations Controller

Vær med til at sætte dit præg på den forestående børsnotering hos en international markedsledende virksomhed.

 

AMMEGA – Ammeraal Beltech Modular A/S er en af verdens førende producenter af plastmodulære bånd og kæder til intern transport. Ammeraal Beltech Modular A/S er en del af AMMEGA GROUP, som er ejet af den schweiziske kapitalfond Partners Group. Koncernen befinder sig i eksekveringen af en ambitiøs vækststrategi, hvor Ammeraal Beltech Modular udgør en hjørnesten.

Som Senior Operations Controller hos Ammega vil du, med reference til Finance Director, agere sparringspartner over for forretningen. Din rolle indebærer at skabe transparens i forretningen via tilvejebringelse af et stærkere tværgående analysegrundlag, en øget og proaktiv dialog med Operations samt skabe overblik i beslutningssituationer. Samtidig ligger der en opgave i, at data gøres synlige i økonomifunktionen og i rapportering op mod koncernen. Du vil have et særligt fokus på at skabe et overblik og indblik i standard costs samt drive og deltage i budgetprocesser, styrke forecasting og udarbejde variansanalyser.

Ammega står over for en ambitiøs vækststrategi og er i øjeblikket i en fase af rejsen, hvor der er øgede krav til detaljeringsgraden på alle niveauer i koncernen. Det forventes, at koncernen modnes til børsnotering inden for de kommende år.

Ansvarsområderne og arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Drive proces vedrørende full industrial cost/std. cost
  • Drive budget- og forecast processer
  • Sikre rette systemværktøjer
  • Udarbejde business cases, samt opfølgning på disse

Du har en relevant økonomisk funderet uddannelse, eksempelvis cand. merc., HD-regnskab eller tilsvarende, men din erhvervsmæssige erfaring vægtes også tungt. Du har minimum fem års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opnået god praktisk erfaring med produktionscontrolling. Du har en stærk værktøjskasse, som indeholder en bred vifte af økonomiske og finansielle redskaber, kombineret med en høj grad af forretningsforståelse. Du har erfaring fra internationale operations-miljøer, hvor du har været tilknyttet en forretningsenhed, datterselskab eller division med rapporteringskrav op mod et hovedselskab, koncern eller tilsvarende.

Som person er du en energisk og fleksibel holdspiller med et godt overblik. Samtidig har du blik for væsentlige detaljer og vægter kvalitet højt. Du kommunikerer åbent og ærligt, skaber transparens og evner at forklare komplekse problemstillinger på en letforståelig måde. Det er vigtigt, at du trives i miljøer, hvor udvikling, forandring og forankring er på dagsordenen.

AMMEGA – Ammeraal Beltech Modular A/S tilbyder et karrierejob med gode udfordringer og rig mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt i en robust og international virksomhed, hvor innovation og kvalitet er i højsæde.

Rejsedage: Niveauet for rejseaktivitet er minimalt.

Arbejdssted: Vejle

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Konsulent Frederik Ellegaard på M: +45 42 21 42 62. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik