Følg os på
Senior Project Manager

Drives du af at stå i spidsen for projekter af avancerede og komplekse anlæg, og vil du bidrage til at præge retningen og udviklingen i en af verdens førende leverandører til betonindustrien?

 

Som Senior Project Manager hos SKAKO Concrete A/S bliver du overordnet ansvarlig for større og komplekse projekter af skræddersyede anlægsløsninger. SKAKO Concrete er en af verdens største leverandører af komplette anlæg til betonproduktion til hele verden med hovedsæde i Faaborg. Virksomheden udvikler løsninger tilpasset kundernes individuelle behov med fokus på fremtidens markedskrav og energibesparelser. Du bliver en integreret del af en innovativ og erfaren virksomhed under kraftig udvikling og efterspørgsel både nationalt og internationalt.

Med reference til CEO bliver du ansvarlig for op til 10 større turnkey-projekter samt for mindre projekter af komponentsalg. Som Senior Project Manager bliver du koblet på projekterne fra det tidlige salgs- og designstadie med kunden, mod projektering, installering og aflevering til kunde. Du vil stå i spidsen for projektplanlægning og projektøkonomien, og du varetager ansvaret for projektteams- og deltager gennem alle projektfaser. Som oftest tager du desuden aktiv del i den afsluttende fase af salgs- og kontraktforhandling med kunden. Projekterne befinder sig i størrelsesordenen 4-35 mio. kr., og du får et overvejende fokus på projektøkonomien, den kontinuerlige fremdrift og gennemførelse i henhold til aftalte tid, økonomi og kvalitet.

De primære ansvar- og opgaveområder omfatter bl.a.:

  • Overordnet projektledelse og planlægning fra designstadie til overdragelse
  • Budget- og økonomisk ansvar, herunder projektindkøb for gældende projekter
  • Facilitering og ledelse af projektteams i størrelsesordenen 3-5 afhængig af projekters størrelse og kompleksitet ud fra en positiv og samarbejdsorienteret tilgang
  • Support i tilbudsfasen til salgsafdeling med vurdering og kalkulation af montage og el af større projekter og montager
  • Deltagelse i løbende udvikling af projektmodeller, best practices og standarder for optimal gennemførelse
  • Varetagelse af en professionel og faglig kundekontakt – både interne samarbejdspartnere, underleverandører og projektdeltagere
  • Bidrage til risikovurdering af større projekter, dokumentation til styregruppe samt efterfakturering og sikkerhedshåndtering.

Din baggrund er funderet i solid erfaring med projektledelse af større, komplekse turnkey-projekter – gerne inden for industrielle anlæg, produktionslinjer, procesanlæg eller tilsvarende. Du har indgående erfaring med projektøkonomi og juridiske termer ud fra et kommercielt mindset, og du har dokumenteret erfaring med at drive projekter A-Z, herunder håndtering af kontrakter og aftalegrundlag til overdragelse til kunde.

Du bidrager med en positiv og samarbejdsorienteret atmosfære, og du agerer myndigt og retningsanvisende. Du har desuden en relevant teknisk eller kommerciel uddannelse og gerne suppleret med kurser i projektledelse eller tilsvarende.

SKAKO Concrete A/S tilbyder en ansvarsfuld og udviklingsrig stilling i en organisation, der er præget af vækst og foranderlighed. Du bliver en del af en virksomhed, der konstant udvikler sig i takt med kundernes behov og markedstendenser. Du vil derfor opleve at få rig mulighed for at præge og udvikle dig personligt samt fagligt både inden for projektledelse, nye markeder og stigende grad af kompleksitet.

Rejsedage: Op til 80 dage p.a.

Arbejdssted: Fåborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant, Nanna Bie på M: +45 31 36 73 94. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik