Følg os på
Senior Research Consultant – Team Lead Operations

Kan du drive kompleks Executive Search med internationale stakeholders, og kan du samtidig tage et internt Team Lead ansvar for et af Danmarks største search-teams  

 

Unique Human Capital arbejder inden for Executive Search, Board Search samt Search & Selection i alle brancher både i Danmark og internationalt. Vi har nogle fantastiske kunder, og vi har rigtig travlt med mange komplekse search-opgaver på højt niveau. Search-disciplinen er én af vores stærkeste konkurrenceparametre i kundedialogen – og det er samtidig også en klar karrierevej hos os. 

Vi har ét af Danmarks største search-teams på +15 personer, og vi søger nu flere erfarne searchere – og gerne én, der er klar til at tage et uformelt Team Lead Operations ansvar med at sikre effektiv styring af den daglige drift, herunder optimering af ressourcer, prioritering af opgaver og samarbejde på tværs af organisationen. Du får reference til Senior Research Director, som også er én af Partnerne i UHC, samt tæt sparring med Team Lead Development. 

Som Senior Research Consultant er det din fornemste opgave både at skabe rammerne til at kunne drive en effektiv og kvalitativ proces for hele search-teamet, og samtidig selv stå i spidsen for interessante search-opgaver hele vejen fra opstartsmødet med kunden til ansættelse af kandidater.

Vi tilbyder dig et meget selvstændigt, udfordrende og fleksibelt job med en stor kontaktflade til ledere og specialister i mange brancher, og du får således udvidet dit indblik og netværk betragteligt i erhvervslivet. Hvis du også er klar til at tage et Team Lead ansvar, får du desuden mulighed for at afprøve ledelsesdisciplinen blandt fagligt kompetente search-kolleger, der gerne vil udvikles.

Du får stor indflydelse på din egen hverdag, og vores organisation bygger på et meget uhøjtideligt og lavbureaukratisk miljø, hvor de menneskelige værdier sættes højt. Vi er ambitiøse, pragmatiske og kundedrevne – og ordentlighed er et vigtigt nøglebegreb. Vi er individualister men samtidig også et stærkt hold, der drives af, at kvalitativ opgaveløsning og faglig udvikling går op i en højere enhed. 

Vi sætter pris på forskellige profiler i teamet, men det er et krav, at du har tilpas meget erfaring fra tilsvarende stillinger i search-branchen eller som in-house Recruiter, så du kan træde direkte ind i en selvstændig senior search-rolle og eventuelt også samtidig tage et fagligt Team Lead ansvar for Operations. Denne rolle kræver solid forretningsforståelse, et roligt overblik og kreative problemløsningsevner.

Du har en kommerciel og forretningsorienteret uddannelse kombineret med en stor interesse for erhvervslivets sammensætning og dynamik. Desuden er du sprogligt stærk både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Du kan hurtigt gennemskue komplekse problemstillinger og ved hjælp af en systematisk og grundig research, kan du imødekomme kundens behov for at finde ”nålen i høstakken”. Du er vedholdende, samarbejdsfokuseret og løsningsorienteret – især når det bliver svært.

Som person er du udadvendt, nysgerrig, videbegærlig og har en god situationsfornemmelse. Du er meget kvalitetsbevidst med en udpræget sans for detaljer. Samtidig besidder du en naturlig modenhed og empati. Du udstråler ro og troværdighed, og du formår at skabe en tæt og tillidsfuld dialog med både kandidater, kunder og kolleger. Du har et smittende godt humør, og du kan skære igennem, når det kræves! 

Vil du vide mere om stillingen og Unique Human Capital, er du velkommen til at kontakte Senior Research Director, Berit Nørregaard på M +45 22 88 79 19. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik