Følg os på
Senior Research Consultant

Nysgerrig og forretningsorienteret searcher med smil og godt humør

 

Unique Human Capital løser opgaver inden for Executive Search samt Search & Selection i alle brancher. Vi har nogle fantastiske kunder, og vi har rigtig travlt med mange komplekse search opgaver på højt specialiseret niveau. Derfor søger vi to erfarne Senior Research Consultants til vores search-afdeling, som vil være med til at fortsætte vores positive udvikling.

Som Senior Research Consultant  hos os er det din fornemmeste opgave at drive en effektiv og kvalitativ search-proces fra opstartsmødet med kunden, udarbejdelse af materiale og search-strategi, til identifikation, kontakt og kompetenceafdækning af potentielle kandidater, screening og testinterview, referencetagning og løbende dialog med kunden.

Med reference til Research Director bliver du en del af search-teamet på 12 personer, og du vil desuden arbejde tæt sammen med de kundeansvarlige konsulenter, da vi altid løser opgaver i teams og hjælper hinanden på tværs. Du får mulighed for at blive testcertificeret og prøve kræfter med testfeedback til kandidater, og derfor kommer du til at spille en helt central og vigtig rolle i vores kommunikation med både kandidater og kunder.

Vi sætter pris på forskellige profiler i teamet, men det er en klar fordel, at du har nogle års tilsvarende erfaring fra search branchen eller som in-house recruiter, så du let kan træde direkte ind i rollen som searcher. Det er afgørende, at du brænder for disciplinen ”search”, og at du fortsat gerne vil udvikle og lære alle mekanismerne inden for search-faget. Du har en kommerciel og forretningsorienteret uddannelse, og har en stor interesse i erhvervslivets sammensætning og dynamik. Desuden er du sprogligt stærk både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Som person er du udadvendt, nysgerrig, videbegærlig og besidder god situationsfornemmelse. Du er meget kvalitetsbevidst med en udpræget sans for detaljer. Du kan hurtigt gennemskue komplekse problemstillinger, og ved hjælp af en systematisk og grundig research kan du imødekomme kundens behov for at finde ”nålen i høstakken”. Samtidig besidder du en naturlig modenhed og udstråler troværdighed, så du formår at skabe en tæt og tillidsfuld dialog med både kandidater og kunder.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du selv har stor indflydelse på din hverdag, og hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du er med i hele processen fra salg til præsentation, og search-disciplinen er derfor én af vores stærkeste konkurrenceparametre i kundedialogen – og det er samtidig også en klar karrierevej i Unique Human Capital.

Du vil få et meget selvstændigt og fleksibelt job med en stor kontaktflade til ledere og specialister i mange brancher, og du får således udvidet dit indblik og netværk betragteligt i erhvervslivet. Vi har nogle fantastiske kunder og udfordrende opgaver, som gør dette job vildt interessant.

Vi tror på, at frie mennesker med store ambitioner skaber de bedste resultater. Vores organisation bygger derfor på et meget uhøjtideligt og lavbureaukratisk miljø, hvor de menneskelige værdier sættes højt, og ordentlighed er et vigtigt nøglebegreb. Vi er individualister, men samtidig også et stærkt hold, der drives af, at kvalitativ opgaveløsning og faglig udvikling går op i en højere enhed.

Arbejdssted: Der er mulighed for at sidde på vores kontor i Aarhus C eller på kontoret i Aalborg.

Vil du vide mere om stillingen og Unique Human Capital, er du velkommen til at kontakte Research Director, Berit Nørregaard på M: +45 22 88 79 19 eller Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik