Følg os på
Program Manager til digitalbureau 

Har du erfaring med ressourceplanlægning og formår du ved hjælp af dit sublime overblik, at allokere og estimere interne kompetencer og tidsbrug, så alle projekter kommer bedst muligt i mål? Så har du her muligheden for at sætte præg på udviklingen i GORM Agency!

 

Som Program Manager hos GORM Agency bliver du en del af et professionelt og kompetent team, hvor budgetplanlægning, tidsplaner, fakturering, overblik og struktur står øverst på dagsordenen. Du bliver overordnet ansvarlig for to dele i projektstyringen:

  • At styre al ressourceplanlægning og -allokering af UX’ere og Udviklere, ca. 10-12 specialister på tværs af alle projekter, inklusivt dem, som du ikke selv sidder på
  • At drive og implementere en lang række web- og appprojekter for flere af bureauets store kunder i tæt samarbejde med bureauets specialister. Her kommer dine tekniske projektlederegenskaber i spil

Derudover bliver du budgetansvarlig for de kunder og projekter, som du tildeles herunder for diverse tidsplaner, planlægning, fakturering m.m.

Med direkte reference til bureauets CEO og tæt sparring med både CTO’en og UX-direktøren.

Din baggrund er års erfaring med prognose/forecast af kapaciteter og budgetlægning. Du har tidligere arbejdet med forskellige udviklingsmodeller (eks. Agilt, Waterfall, Kanban, SCRUM m.fl.), samt erfaring med Jira. Du besidder store ressourceallokerende og planlægningsskills, og du er ferm i brugen af et eller flere ERP-systemer, såsom Workbook.

Du har et fænomenalt overblik, formår at sætte flere sideløbende projekter i struktur, samt allokere de rette og nødvendige ressourcer per hvert projekt, så der leveres endnu bedre resultater på den interne såvel som kundetilfredsheden.

Du har en relevant uddannelse inden for IT/projektledelse, men praktisk erfaring fra et af de større digitalbureauer og/eller udviklingshuse vægter tungest.

Som person er du udadvendt, nysgerrig og en holdspiller, der værdsætter sparring med andre dygtige mennesker, men som også trives i de selvstændige opgaver. Du har et bredt overblik og skaber stærke og holdbare relationer med kunder såvel som kollegaer. Du formår at navigere blandt mange forskellige mennesker, projekter og deadlines, og du bevarer til hver en tid en rolig og imødekommende indstilling til alt, du går ind i. Du udviser teknisk flair og forstår ”sproget”, og du tør at udfordre en backend-udviklers estimat og tilgang, hvis du kan se, at processen kan optimeres.

GORM Agency tilbyder dig en spændende stilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Der er stor accept omkring forskellighed, og de har både Counter Strike-gamere, løbere, fodboldspillere, craft beer lovers og vin connaisseurs. Men først og fremmest har de det godt med hinanden. De seneste år har GORM Agency været igennem stor vækst, og med deres ca. 30 medarbejdere har bureauet fortsat en størrelse, hvor der er albuerum og mulighed for at sætte sit præg på sin egen hverdag. Organisationen er flad – og der er altid plads til de rigtige argumenter og nye idéer. Derudover er der fokus på work-life balance, samt et stærkt socialt liv og fællesskab med sine kollegaer.

Arbejdssted: Fleksibel lokation mellem kontor, hjemmearbejde og remote.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Emma Josephine Dahl på E-mail: ejd@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik