Følg os på
Servicetekniker

Trives du med at indgå i en dynamisk og alsidig hverdag, og har du lyst til at arbejde med nogle af de bedste maskiner på markedet inden for luftkompressorer, elgeneratorer, nitrogenproduktion m.m.? Du bliver en del af en markedsledende virksomhed, der sætter faglighed, kvalitet og kundepleje i højsædet

 

Som servicetekniker hos Atlas Copco Specialty Rental får du super dygtige kolleger, hvor du får mulighed for at bruge og udvikle din faglighed hver eneste dag. Med et stort internationalt firma bag dig, får du masser af muligheder for personlig og faglig udvikling.

Med reference til Regional Operations Manager.

Som servicetekniker får du løbende en bred indsigt i mange maskiner, hvor du får ansvaret for at tage dig af dine kunders udstyr – lige fra udførelse af installation til vedligeholdelse og reparationer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:

  • At udføre service og reparationer på maskinel, såsom luftkompressorer, elgeneratorer, nitrogenproduktion, tørrere, afvandingspumper og dampgeneratorer
  • At opstarte og installere trykluft-, nitrogen-, damp- og generatoranlæg
  • At vedligeholde eget maskin- og reservedelslager
  • At indgå i en tilkaldevagt udenfor normal arbejdstid

Du har en relevant uddannelse som enten elektromekaniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker, maskinmester, maskintekniker eller lignende.

Din baggrund som servicetekniker er bred og rummer eksempelvis erfaring med servicering, reparation og fejlsøgning på større maskinel. Du har en høj faglighed og formår at formidle det tekniske stof på en forståelig måde til dine kunder. Du har enten gennem din uddannelse eller gennem dit nuværende og tidligere job erfaring med håndtering af større maskiner.

Som person er du udadvendt, ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Du er nysgerrig og har viljen til at lære nyt, og du er selv i stand til at opsøge ny viden for at udvikle dine faglige kompetencer. Du arbejder struktureret og er i stand til at koordinere din tid. Du har sans for kundepleje, er fleksibel og omstillingsparat, da opgaverne ofte er varierende. Du har stor teknisk interesse og er logisk tænkende.

Atlas Copco Specialty Rental tilbyder en stilling i en international virksomhed med nogle af markedets bedste maskiner inden for områder som Wind, Off Shore, Power Installations, o.l. Du vil få mulighed for at arbejde for nogle af Danmarks sværvægtere inden for bl.a. vindenergi. Atlas Copco udvikler og producerer nogle af markedets bedste maskiner, så du får rig mulighed for at videreudvikle dine tekniske færdigheder og indsigt. Som kompetencestærk virksomhed tilbyder Atlas Copco Specialty Rental rig mulighed for god videndeling med dygtige kolleger og gennem efteruddannelsesaktiviteter.

Rejsedage: Ca. 20-30 dage om året i Danmark. Der vil evt. være mulighed for offshore arbejde 5-10 dage om året.

Arbejdssted: Som udgangspunkt i Servicecentret i Albertslund og hos dine kunder. Din arbejdsdag starter, når du sætter dig ud i arbejdsvognen.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director Belinda Bramsnæs på E-mail: beb@uhc.dk eller Research Consultant Emma Dahl på E-mail: ejd@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik