Følg os på
SIAM Transformation Manager

Vil du være med til at skabe fremtidens Spar Nord Bank?

 

Spar Nord Bank er Danmarks 5. største bank og medlem af gruppe 1 pengeinstitutterne, som fordrer stor opmærksomhed i IT-organisationen mod at sikre bankens systemløsninger, aktiver og tilhørende processer. I 2022 blev IT-organisationen formelt lagt sammen med Spar Nord Banks ”Digital Bank” og er i dag blandt de største IT-organisationer i Nordjylland bestående af fagligt stærke specialer inden for drift, udvikling og arkitektur- og programledelse.

Spar Nord Bank er allerede i dag langt i rejsen mod et cloud-baseret set-up og for at imødekomme nuværende og fremtidige forretningskrav, træder Spar Nord Bank ind i en ny spændende transformation, hvor IT-driftsorganisationen i fremtiden drives ud fra en SIAM organisation.

Som SIAM Transformation Manager hos Spar Nord Bank bliver du den drivende kraft i den organisatoriske transformationsproces over mod et SIAM lignende setup. Du vil få en central rolle i at drive og forankre SIAM-tiltag og kan i den forbindelse se frem til en stor kontaktflade på mange niveauer. Det vil både være forretningsmæssigt internt samt mod vendors/suppliers.

Ansvars- og arbejdsopgaver omfatter:

  • Facilitere overgangen til SIAM organisation
  • Prioritering af kritiske systemer i overgangen til SIAM
  • Sikre god transformationsproces
  • Være bindeled mellem forretningen og IT ift. implementering af SIAM
  • Vendor/supplier management

Din baggrund er formentlig fra en større organisation eller konsulenthus, hvor du har prøvet lignende udviklingsrejse. Alternativt er du vant til at udvikle og implementere stærke ITIL-processer i et drifts-setup med mange vendors og service providers.

Du har relevant uddannelse som Cand.it eller anden relevant kandidatgrad.

Som person er du udviklingsorienteret og har en proaktiv tilgang til opgaver og udfordringer. Du trives med ansvar og føler dig på hjemmebane, når du arbejder med komplekse systemer. Du kan bevare overblikket, er analytisk anlagt og formår at skabe struktur, rammer og ikke mindst processer.

Spar Nord Bank tilbyder en spændende udviklingsrejse og ikke mindst udfordringer i et fagligt og forretningsmæssigt udviklende miljø med stor bredde og dybde. Spar Nord Bank er i konstant udvikling, og der findes gode vilkår for udvikling såvel fagligt som personligt.

Arbejdssted: Aalborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research Consultant Michael Jensen på M: +45 23 70 26 08. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik