Følg os på
Softwarearkitekt

Motiveres du af at bygge intelligente og værdiskabende softwareløsninger, og kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed med stærke værdier og grønne ambitioner?

 

Hos DEIF bliver du en del af en international koncern, som har en ambition om at være trendsætter inden for klimavenlige løsninger på det globale marked for grønne og sikre styringssystemer til decentraliseret elproduktion på land og til vands.

I rollen som Softwarearkitekt vil du sammen med den nuværende softwarearkitekt blive ansvarlig for at definere nuværende og fremtidige arkitekturbehov og muligheder på tværs af platforme og segmenter. Softwarearkitekten skal desuden sikre, at nye teknologier, metoder og værktøjer afprøves, evalueres og implementeres, hvis de tilfører værdi.

I fællesskab med software-og hardwareudviklere skal Softwarearkitekten være med til at udvikle en strategisk køreplan for udvikling og vedligehold af softwareplatformen og sikre optimal livscyklusstyring på tværs af alle produktplatforme.

De fremtrædende ansvarsområder er bl.a.:

  • Teknisk ansvar for software arkitekturen og at skabe en bæredygtig struktur, der understøtter DEIF’s teknologibehov i dag og fremover
  • Sikre arkitektur (SW/HW) på tværs af produktplatforme
  • Træffe beslutninger i forhold til optimal genbrug, modularisering og standardisering
  • Levere indledende ressource- og omkostningsestimater til projekter
  • Ansvar for at godkende eller afvise designoplæg indenfor software arkitekturområdet

Du har en uddannelsesbaggrund som fx Softwareingeniør eller datalog og har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra en virksomhed, der arbejder med embedded software. Indgående kendskab til objektorienteret udvikling, programmeringssprog såsom C / C++ og webteknologier som fx Java, TypeScript og JavaScript frameworks vil desuden være en fordel. Endvidere er det et krav, at du er god til at kommunikere og behersker engelsk og dansk i skrift og tale.

Som person motiveres du af at udvikle softwareprojekter, du drives af at skabe resultater og kan håndtere komplekse problemstillinger. Derudover er du forretningsorienteret, har gennemslagskraft og kan gå i dybden samtidig med, at du bevarer det store overblik.

DEIF tilbyder en central stilling, som rummer et stort potentiale for personlig og faglig udvikling. Virksomheden og organisationen er i vækst og vægter kvalitet, udvikling og trivsel højt. Der er rig mulighed for at sætte sit præg på rollen som Softwarearkitekt i en international, familieejet og stærk værdidrevet organisation med fokus på grøn omstilling.

Du bliver en del af et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbydes der fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage mandag og fredag, når det er muligt.

Arbejdssted: Skive eller alternativ Silkeborg / Odense

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Line Lykke Pedersen, on  M: +45 41 18 14 55. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik