Følg os på
Statsautoriseret revisor/erfaren revisor

– Med lyst til at gå helt tæt på kunderådgivning!

 

Har du et ønske, og en ambition, om at arbejde endnu tættere på dine kunder? I et spændingsfelt mellem klassiske revisionsmæssige opgaver, og opgaver inden for generationsskifte, due diligence og værdiansættelser, tilbyder ADVOSION en erfaren revisor muligheden for at arbejde med disse opgaver hos yderst seriøse og spændende kunder inden for SMV.

ADVOSION er et nyt og innovativt firmakoncept, der kombinerer advokat- og revisorkompetencer. ADVOSIONs forstærkede forretningsforståelse giver en unik mulighed for at tilbyde virksomheder en helhedsorienteret og professionel rådgivning. Virksomhedens specialistkompetencer er samlet under ét tag, og synergien mellem de to forretningsområder betyder, at ADVOSION udvikler endnu bedre løsninger til gavn for kunderne.

Revision, regnskab og rådgivning er kerneydelser. I tæt dialog med kunder, og med anvendelse af moderne revisionsprogrammer, udfører ADVOSION en effektiv full-service revision på et højt kvalitetsniveau, herunder:

Regnskab og revision
ADVOSION tilbyder opstilling af regnskab, revision heraf, bogføring, momsopgørelse, lønadministration, regnskabsrapportering og budgetopfølgning.

Skat, moms og afgifter
ADVOSION er specialister i rådgivning om personskat, selskabsskat, generationsskifte og omstrukturering etc.

Finansiering
ADVOSION rådgiver om såvel opstart som køb af virksomhed, investering, udvikling og drift, herunder rådgivning om finansieringsstruktur, udarbejdelse af oplæg til finansieringskilder eller investorer og bistår ved forhandlinger.

Køb og salg af virksomhed
ADVOSION bistår ved udarbejdelse af præsentationsmateriale, værdiansættelse, forhandlinger, due diligence, udarbejdelse af kontraktgrundlag, gennemførelse og opfølgning.

Ledelsesrådgivning
ADVOSION er virksomhedens naturlige sparringspartner og rådgiver inden for økonomi, finansiering, budgettering, omstrukturering, strategi og drift.

Du har en relevant uddannelse som cand.merc.aud., og gerne allerede udbygget med en statsautorisation, og du kan, i kraft af en solid teoretisk ballast og min 5-8 års erfaring fra revision, dokumentere gode resultater og relationer.

Som person er du klar til at gå foran og sætte høje standarder som økonomisk rådgiver for ADVOSIONs kunder. Du er fagligt velfunderet, udadvendt og dygtig til at kommunikere såvel internt som eksternt. Du er ansvarsbevidst, målrettet og engageret i at skabe langvarige og udviklende kunde/leverandørforhold.

ADVOSION tilbyder en stilling, som rummer særdeles gode personlige, faglige og relationelle udviklingsmuligheder for den rette person. ADVOSION er kendetegnet ved, at der er højt til loftet og stort rum for indflydelse for den enkelte medarbejder. På sigt vil medejerskab kunne komme på tale for rette profil.

Arbejdssted: Skanderborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Researcher Stine Waldbjørn Kristiansen på M: +45 51 72 89 43 eller Account Director Lise Holler på M: +45 29 60 55 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik