Følg os på
Management konsulenter søges til stort konsulenthus i vækst

 

First Chair Group er i vækst! Virksomhedens 250 konsulenter har brug for yderligere kolleger til at varetage spændende konsulentopgaver for nogle af Danmarks største virksomheder. Her er udvikling og ledelse af store transformationsprojekter, besparelsesprojekter samt digitaliserings- og optimeringsprojekter på dagsordenen hos kunderne.

Vi søger derfor management konsulenter og senior management konsulenter, der skaber udvikling hos kunderne og konkret kan varetage opgaver inden for:

  • Supply chain strategy and transformation
  • Procurement strategy & excellence
  • Performance tracking and spend management
  • Supplier partnership development
  • Business process optimization

Som ny kollega i First Chair Group, bliver du en del af A-2. A-2 løser opgaver inden for bl.a. strategi & organisation, økonomi & styring samt IT management til en bred kundegruppe. A-2’s konsulenter opbygger og udvikler nye koncepter og metoder inden for supply chain management. De kommende konsulenter har derfor stor indflydelse på, hvordan A-2 fremover og fortsat er en kompetent og fagligt dygtig rådgiver på dette område.

Du er selvfølgelig vant til at foretage analyser, håndtere store mængder data, forstå og kortlægge processer samt cost-drivere. Du kan opbygge simuleringsmodeller med henblik på brug af nye styringskoncepter og implementere lean-principper. Derudover er du vant til at håndtere forandringsprocesser i projekter, herunder stakeholder mangement, og facilitere workshops.

Vi forventer, at du har solid erfaring som management konsulent inden for operations, sourcing, procurement, logistics eller lign., der gør dig i stand til at skabe reel værdi for kunderne fra dag ét. Dine kommercielle kompetencer gør, at du har øje for nye kunder eller projekter. Du skal derudover have en relevant kandidatgrad fra DTU, CBS, KU, AU eller lign.

Som person er du entreprenant og har et stort energiniveau samt lyst til at deltage i transformationer sammen med kunderne. Du er af natur nysgerrig og videbegærlig, og du er ikke bange for at tage initiativ.

Konsulenthuset har en flad struktur, hvor der er kort fra ide til handling. De tilbyder et alsidigt job med en høj grad af frihed under ansvar. Der er et tydeligt udviklingsforløb og gode muligheder for tæt sparring med erfarne og ambitiøse kollegaer.

Arbejdssted: Charlottenlund

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Belinda Bramsnæs på M: +45 28 44 28 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik