Følg os på
Supply Chain Management konsulenter søges til stort konsulenthus i vækst

A-2 søger management konsulenter til at udvikle og drive store transformationsprojekter, besparelsesprojekter samt digitaliserings- og optimeringsprojekter for nogle af Danmarks største virksomheder. 

Du bliver ansvarlig for at udvikle og drive supply chain projekter fra start til slut og skabe gode resultater hos kunderne. Du er en aktiv part i implementeringen, og du går ikke, før projektet er fuldført. Projekterne omhandler eksempelvis:

  • Procurement strategy
  • 3rd party vendor strategies
  • Supply chain partnership programs
  • Business process optimization
  • Production optimization

Du er selvfølgelig vant til at foretage analyser, håndtere store mængder data, forstå og kortlægge processer samt cost-drivere. Du kan opbygge simuleringsmodeller med henblik på brug af nye styringskoncepter og implementere lean-principper. Derudover er du vant til at håndtere forandringsprocesser i projekter, herunder stakeholder mangement, og facilitere workshops.

Vi forventer, at du har solid erfaring som management konsulent inden for operations, sourcing, procurement, logistics eller lign., der gør dig i stand til at skabe reel værdi for kunderne fra dag ét. Dine kommercielle kompetencer gør, at du har øje for nye kunder eller projekter. Du skal derudover have en relevant uddannelse såsom cand.merc., produktionsingeniør eller HD.

Som person har du et stort energiniveau og lyst til at deltage i transformationer sammen med kunderne. Du er af natur nysgerrig og videbegærlig, og du er ikke bange for at tage initiativ.

A-2 er et nordisk management konsulenthus med en flad struktur, hvor der er kort fra ide til handling. De tilbyder et alsidigt job med en høj grad af frihed under ansvar. Der er et tydeligt udviklingsforløb og gode muligheder for tæt sparring med erfarne og ambitiøse kollegaer. Derudover bliver du en del af noget større, da A-2 er en del af First Chair Group, der består af +200 medarbejdere med kompetencer inden for strategisk rådgivning, marketing, PR og Executive Search.

Arbejdssted: Charlottenlund

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Consultant Belinda Bramsnæs på M: +45 28 44 28 44. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Søren Frichs Vej 42R
8230 Aabyhøj
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik