Følg os på
Supply Chain Manager

Brænder du for udvikling og optimering af Supply Chain?

 

Virksomheden har de senere år vækstet betydeligt på såvel omsætning som indtjening, hvilket stiller løbende krav til en moderne og effektiv logistik og samlet Supply Chain.

Supply Chain Manageren bliver, med direkte reference til CEO, ansvarlig for den daglige drift af hovedlageret, som er delvist automatiseret, og hvorfra virksomheden servicerer kunder globalt. I tæt samarbejde med lagerets driftsledere, salgs-, indkøbs- og sourcing-afdelingen vil nogle af funktionens vigtigste opgaver omfatte fastholdelse af den høje og stabile kundetilfredshed og sikring af den optimale økonomiske drift. Dette gøres ud fra en datadrevet tilgang, hvor løbende optimeringer og forbedringer til gavn for virksomhedens kunder er i fokus.

Hovedfokus i stillingen er:

Ledelse af Supply Chain

  • Ledelse af afdelingens medarbejdere, herunder sikre fælles retning og mål
  • Sikre at teamet er rigtigt sammensat

Drift og udvikling af Supply Chain

  • Strukturerede konceptoplæg
  • Løbende vurdering af systemer og platforme
  • Drive S&OP processen samt implementere og udvikle forecast

Optimering af Supply Chain og flow

  • Foretage analyse af vare- og informationsstrømme
  • Optimering af arbejdsprocesser

 Økonomi

  • Budgetansvarlig, løbende driftsomkostninger og investeringer
  • Optimering af drifts- og lønomkostninger

Din baggrund og teoretiske ballast kommer fra en relevant uddannelse inden for Supply Chain Management, logistik eller lignende. Dette, kombineret med min. 3-5 års praktisk erfaring med analyse og Supply Chain optimering, gør dig i stand til ledelsesmæssigt at drive såvel udvikling som den driftsmæssige opgave.

Som person og leder trives du med at tage ansvar og går helst til dine opgaver på et godt og oplyst grundlag. Dette stiller krav til de data, du arbejder med – og det forventes derfor, at du har en naturlig analytisk og rationel tilgang til din ledelsesmæssige opgave. Du trives i rollen som en synlig og involveret leder, der tager ansvar for udvikling, optimering, processer og organisationen.

Virksomheden tilbyder en spændende stilling i en central og vigtig position. Der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt – herunder at arbejde strategisk med vigtige områder i samarbejde med engagerede kolleger.

Arbejdssted: Midtjylland.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Julie Philipsen på +45 45 61 31 40 04. Alle henvendelser behandles fortroligt

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik