Følg os på
Systems Engineer

Vil du være omdrejningspunktet til at levere digitaliseringsløsninger til den finansielle sektor?

 

Som Systems Engineer hos e-nettet bliver du en central figur i det team, som bidrager til den teknologiske udvikling og digitaliseringen af Danmark, og i tæt samarbejde med forretningen vil du medvirke til at gøre danskernes digitale brugeroplevelse mere enkel. I mere end 20 år har e-nettet leveret samfundskritisk infrastruktur og systemløsninger, og har været med til at bygge rygraden i den finansielle sektor ved at udvikle unikke løsninger, som leverer konkret værdi for kunder, borgere og samfund.

Med reference til CTO – Platform & Infrastructure vil du i rollen som Systems Engineer bidrage til at e-nettet er på den rette teknologiske vej. e-nettet har et multivendor setup med en driftsleverandør og flere forskellige udviklingsleverandører, så der vil også være en opgave i at sikre, at e-nettet får maksimalt udbytte af disse leverandørsamarbejder.

Hos Platform & Infrastructure har man ansvaret for e-nettets applikations platform, som er baseret på OpenShift. Man vil som det første blive en del af projektet NemTransition, som er et transitionsprojekt af den digitale tinglysning ovre på e-nettes nye applikationsplatform.

Af arbejdsområder kan der bl.a. nævnes:

  • Supportere den tekniske udviklingsproces gennem konkrete opgaver, herunder tekniske afklaringer i samarbejde med tekniske konsulenter og udviklere
  • Understøtte Platform & Infrastructure med prioriteringer, herunder planlægning og levering af tekniske leverancer
  • Nedbryde forretningens behov til konkrete features og sikre endelig implementering af disse features
  • Drive opgaver til endelig leverance sammen med udviklings- og hostingpartner
  • Sparring med e-nettets enterprise arkitekt

Din baggrund kan være mangeartet, men vi forventer, at du har erfaring med at drive og bidrage til løsningen af komplekse tekniske opgaver. Du har kendskab til og interesse for IT og arkitektur, og hvis du har arbejdet med OpenShift/Kubernetes og Java, er dette en fordel, hvor du formår at indgå i en teknisk dialog med projektteamets medlemmer. Det vil endvidere være en fordel, hvis du også har kendskab til IT-drift og driftskoordinering.

Du har relevant videregående teknisk uddannelse, fx datalogi, ingeniør, cand.merc. IT eller lignende.

Som person er du selvkørende og struktureret, og du er ikke bange for at tage ansvar. I din opgaveløsning går du gerne forrest, og gennem dialog sikrer du, at projektmedlemmerne bliver inddraget, og at I kommer i mål med opgaverne. Du er bekendt med  de agile arbejdsmetodikker, ligesom du er en stærk kommunikator i skrift og tale.

e-nettet tilbyder en dynamisk og innovativ arbejdsplads i et moderne miljø. e-nettet er i førerposition på det teknologiske område og vægter at investere i udviklingsmiljøet og medarbejderne for at sikre, at de fortsat kan levere innovative og nyskabende løsninger til deres kunder. e-nettet har en aktiv personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter, som er med til at bidrage positivt til det sociale sammenhold og kultur.

Arbejdssted: København K

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, COO Morten Andersen på M: +45 29 47 30 60 eller Research Consultant Frederik Ellegaard på M: +45 42 21 42 62. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik