Følg os på
Tax Manager

Trives du med høj kompleksitet, og har du en stærk faglighed inden for bl.a. personskat og skatteoptimering? 

 

Som Tax Manager hos BMS Heavy Cranes A/S får du ansvaret for at sikre optimering af skatteforhold på tværs af landegrænser for både BMS Heavy Cranes A/S og BMS Group A/S. Du overvåger løbende udviklingen inden for skatteområdet på de markeder, hvor koncernen opererer og altid er ajour med ændringer og ny lovgivning mv. Du vil således blandt andet arbejde med international personskat, og de afledte effekter det kan have, skatteoptimering for koncernselskaberne, compliance etc.

Du vil referere til BMS Heavy Cranes A/S’ CFO. I samarbejde med CFO og andre relevante kolleger vil I sikre den rette forståelse, fremdrift og eksekvering på det skattemæssige område. Som Tax Manager vil du også få en tæt kontakt med eksterne skatterådgivere (nationalt og internationalt), som ligeledes vil være med til at sikre, at BMS Heavy Cranes A/S og koncernen er opdaterede på skatteområdet.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Sparringspartner for ledelsen, HR og Finans, samt organisationen som helhed
  • Optimering af international personskat og afledte problemstillinger for virksomheden, herunder sikring af compliance inden for håndtering af planlægning af personskat
  • Risikovurdering og klargøring af skatte- og momsmæssige forhold ved etablering af aktiviteter og selskaber på nye markeder
  • Sparring om løbende skatteoptimering for BMS Heavy Cranes A/S, BMS Group A/S og underliggende koncernselskaber
  • Sikring af compliance og forbedring af koncernens skatteforhold
  • Kontakt til eksterne skatterådgivere – nationalt og internationalt
  • Transfer pricing dokumentation
  • Proaktive skattemæssige risikovurderinger og ad hoc-skatteprojekter
  • Deltagelse i den videre udvikling af skatteområdet på koncernniveau

Din baggrund tager forventeligt afsæt i en position som skattekonsulent fra et revisionshus eller som intern skattespecialist i en større international virksomhed. Du har en solid økonomisk/juridisk  funderet uddannelse. I dine tidligere stillinger har du haft fokus på optimering og forbedring af opgaver og processer.

Du har en relevant uddannelse som fx cand.merc.jur., cand. jur. eller cand.merc.aud. Det forventes, at du vil kunne bidrage med flere års relevant erhvervserfaring, gerne som international skattespecialist.

Som person har du et stort drive og evner at se detajlerne samtidig med, at du kan bevare overblikket. Du er analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet, du er tillidsvækkende og formår at samarbejde med mange kontaktpersoner, dette både internt som eksternt.
Du fremstår med en gennemslagskraft og pondus og evner samtidig at skabe samarbejde og gode relationer. Du er kommunikativ stærk og er vant til at formidle komplicerede problemstillinger. Din arbejdsstil kendetegnes ved at være struktureret, proaktiv og metodisk – og du trives med en høj kompleksitet.

BMS Heavy Cranes A/S tilbyder en nyoprettet stilling, hvor der vil være stor mulighed for at forme og påvirke stillingen og ansvarsområdet. BMS Heavy Cranes A/S står overfor forretningsmæssig og organisatorisk udvikling. Som Tax Manager forventes det, at der vil være gode udviklingsmuligheder af faglig og personlig karakter i takt med, at organisationen vækster.

Rejsedage: Der må indregnes, hvad der svarer til ca. 1-2 ugers rejseaktivitet årligt. Dette er hovedsageligt rejseaktiviteter til datterselskaber eller nye potentielle markeder.

Arbejdssted: Nørresundby.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Karsten Romby på M: +45 21 77 23 44 eller Camilla Spanggaard Andersen på M: +45 28 60 97 87. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik