Følg os på
Technical Sales Manager

Har du lyst til at være en del af en innovativ IoT-virksomhed med et stort potentiale for vækst og en høj grad af formål?

 

Seluxit er en virksomhed med stærke vækstambitioner, høje tekniske færdigheder og unikke produkter. De søger derfor en energisk og udadvendt Technical Sales Manager med et kommercielt mindset, som kan drive salgsaktiviteter for nye og eksisterende kunder og dermed styrke salgsindsatsen og øge Seluxits fokus på energisegmentet ved at bringe løsningerne til mange flere kunder.

Som Technical Sales Manager vil du selvstændigt arbejde med opdyrknig af new-bizz kunder samt med fastholdelse og rådgivning af allerede eksisterende kunder primært inden for SMV-segmentet, ligesom du også vil blive en del af implemteringspocessen. Du vil i rollen have stort fokus på at skabe kontakter og opbygge gode relationer både eksternt og internt. Derudover skal du have et særligt blik for at spotte merforretning ude hos kunderne.

Af ansvarsområder kan nævnes:

  • Arbejde systematisk og struktureret med salg af Seluxits IoT-løsninger, herunder skabe overblik over relevante og potentielle kunder på markedet
  • Udvikling af salgs- og produktstrategier for nye og eksisterende kunder
  • Proaktiv opdyrkelse af new-bizz emner
  • Proaktiv rådgivning af eksisterende kunder
  • Sammenkoble teknologiske muligheder med kundernes behov
  • Drive kontraktforhandlinger og fokus på mersalg
  • Tæt samarbejde med andre teams og supportfunktioner med det formål at øge kundetilfredsheden og dermed salget

Dine kvalifikationer omfatter erfaring fra en lignende eller relateret stilling inden for teknisk salg. Du har med succes skabt gode salgsresultater og har erfaring med direkte salg. Det er en klar fordel, hvis du har en teknisk baggrund som elektriker/elinstallatør, maskinmester, energiingeniør eller energikonsulent. En generel interesse for bæredygtig energi samt erfaring med CTS, energistyring, energioptimering og/eller lignende er også en fordel.

Som person er du konstant på forkant, så evnen til at åbne døre og lukke ordrer er i fokus. Du er derfor udadvendt og initiativrig. Derudover har du et stort drive, og du er en lyttende og troværdig samarbejdspartner.

Seluxit tilbyder en spændende stilling med høj grad af indflydelse i en innovativ virksomhed.

Rejsedage: Ca. 60-90 rejsedage årligt i Danmark.

Arbejdssted: Seluxits kontor i Aalborg.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik