Følg os på
Treasury Manager

Vil du med på vækstrejsen og sikre optimalt udbytte inden for finans- og likviditetsstyring?

 

Som Treasury Manager, LARS LARSEN GROUP, vil du varetage opgaver for såvel gruppens virksomheder samt ejerne/familien. Du får, med direkte reference til Head of Treasury og i tæt samarbejde med det øvrige Treasury- og investeringsteam, ansvaret for en række opgaver inden for området.

LARS LARSEN GROUP er opkaldt efter Lars Larsen, grundlæggeren af JYSK og er moder/holdingselskab for samtlige selskaber i koncernen. LARS LARSEN GROUP er, og vil fortsat være, en familieejet virksomhed, hvor det overordnede værdisæt; Købmandskab – Ordentlighed – Vækst er i højsædet.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor den nye Treasury Manager får ansvaret for at arbejde med en lang række forskelligartede opgaver inden for finans- og likviditetsstyring samt likvide investeringer. Dette skal understøttes af en grundig tilgang til rapportering, risikostyring og makroindsigt – alt sammen med udgangspunkt i virksomhedens Treasury strategi og politik.

Som Treasury Manager får du, sammen med det øvrige team, ansvaret for at bringe LARS LARSEN GROUP op til best practice standarder på følgende:

 • Cash management på koncernniveau
 • Sikre globalt system for optimering af likviditet (inklusiv global cash pool)
 • Udvikling af in-house banking koncept
 • Framework og rapporteringsmodel for Treasury funktionen i LARS LARSEN GROUP inklusiv finansielle og operationelle risici
 • Udvikling og vedligeholdelse af model for likviditetsfremskrivning (cash flow forecasting), som et centralt værktøj til brug for balanceringen af investeringsporteføljen
 • Treasury management politik og procedurer (inklusiv kontrol og regler samt dokumentation af processer og forretningsgange)
 • Varetagelse af ”den likvide kapitalreserve” herunder også obligationsporteføljen
 • Varetagelse og udvikling af eksisterende samt fremtidige Treasury relaterede systemer
 • Varetagelse af den daglige likviditetsstyring
 • Bank og depotstyring
 • Trade finance, herunder håndtering og monitorering af garantistillelser
 • Monitorering af valutarisiko, og i enkeltstående tilfælde, afdækning heraf
 • Yde support i forbindelse med processer omkring rejsning af lånekapital

Du kommer med erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet med Treasury/cash management på internationalt niveau. Du er superbruger af Excel (gerne inklusiv VBA), og det er et yderligere plus, hvis du har erfaring med Treasury relaterede systemer og SAP.

Du har en relevant økonomisk uddannelse, som f.eks. cand.oecon eller cand.merc. Din gennemprøvede værktøjskasse gør dig i stand til at vurdere og handle ud fra et solidt teoretisk og praktisk afsæt.

Som person er du analytisk stærk, arbejder med en høj grad af integritet og er i stand til at skabe evidens og gennemsigtighed i din rådgivning, handlinger og interaktion. Du har en naturlig interesse og flair for IT, og du har en ambition om at være en ledende specialist.

Arbejdsstedet er Brabrand, og det er forventeligt, at du bor i en naturlig kørselsafstand hertil.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager, Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik