Følg os på
Vice President Key Account & Large Account – Vest 

Kan du motivere et stærkt salgsteam, og har du et stærkt kommercielt drive?

 

Som Vice President for Key & Large Account segmenter hos Atea bliver du ansvarlig for det samlede salg til private kunder i Vest med undtagelse af de største 20-25 kunder, der ligger i en anden afdeling i Enterprise.

Med reference til Senior Vice President Enterprise bliver du en del af chefgruppen i Atea Enterprise på i alt 8 personer og får samlet 7 i direkte reference, herunder en salgschef for Large Account, der har yderligere 8 Account Managers i reference. Du vil samtidig indgå i et tæt samarbejde på tværs af Atea med et stærkt set-up af Business Managers inden for forskellige forretningsområder som fx datacenter, end-user support, digital workplace eller LCM.

Af arbejdsområder kan bl.a. nævnes:

Ledelse

  • Lede og motivere Key Account Managers på store kunder
  • Videreudvikling af Key Account Management og Life Cycle Management
  • Sikre høj motivation og trivsel i det daglige
  • People Management. Fastholde den høje medarbejdertrivsel og motivation i salgsorganisationen via fokus på delegering af ansvar, fastholdelse og samarbejde på tværs

Salgsledelse og strategi

  • Sammen med den øvrige chefgruppe at udarbejde salgsstrategi, governance på kundeniveau og kundesegmentering
  • Det fulde P&L ansvar for alle kunderne i Vest på nær de 20-25 kunder, der ligger i top KA segment (One-segment)
  • Fokus på vækst via strukturering af servicesalg, recurring sales og salg af konsulentydelser. Salg af konsulentydelser forventes at vækste fra de nuværende 25% af omsætningen
  • Solidt netværk på beslutningstagerniveau i kundesegmentet

Du kommer med minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opbygget en solid kommerciel og ledelsesmæssig ballast. Du er en professionel leder, der er i besiddelse af både erfaring og en værktøjskasse i salgsledelse og formår dermed at indfri både medarbejder- og markedspotentiale. Uddannelsesmæssigt har du formentlig en cand.merc., HD i afsætning eller lignende kommerciel baggrund. Dokumenterede resultater med løsnings/projektsalg er dog vigtigst.

Som person er du relationsskabende og har et stærkt kommercielt drive. Samtidig har du en god forretningsforståelse, forstår kunderne og har let ved at sætte dig ind i kundernes forretning, således samarbejdet skaber mest mulig værdi for både Atea og kunden.

Arbejdssted: Tangen 4, Aarhus N

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Manager Henriette Toftgaard Pedersen på M: +45 60 21 02 31. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik