Følg os på
Life Science

Life Science er en kompleks industri, i rivende udvikling, med nye innovative teknologier der gør det muligt at gå til markedet med nye ydelser og produkter. Der er ifølge interesseorganisationen LIF, sket en stor udvikling af vareprodukter inden for Life Science, da disse er fordoblet siden 2009.

Den øgede globalisering gør Life Science til et kæmpe marked, hvilket er mærkbart inden for rekrutteringsområdet. Det er dog en sektor der er underlagt stærk offentlig regulering, og det er en absolut nødvendighed at have den rette kendskab til markedet, for at navigere i rekrutteringen af ledere og specialister til industrien.

Life Science oplever også en stærk konkurrence på markedet – det handler om at komme først til markedet med nye produkter, inden for lægemidler, teknologi og medico udstyr.

Høj produktivitet, teknologisk fremdrift og stort globalt vækstpotentiale

Life Science har dobbelt så høj produktivitet som de øvrige industriområder. Der ligger derfor et stort potentiale i at være innovativ og med i den teknologiske udvikling, så man bliver en del af det globale vækstpotentiale og den store danske eksport af produkter der er, inden for Life Science.

Når det kommer til rekruttering inden for Life Science, kan vores dygtige konsulenter bistå med deres viden og erfaring inden for de ledelsesmæssige kompetencer, der er nødvendige at besidde, for at opnå en målrettet indsats i vækststrategien inden for Life Science området, både i Danmark og Internationalt. Vores konsulenter, ved hvad der rør sig inden for pharma og biotek rent organisatorisk, og de har en stor indsigt i og forståelse inden for den organisatoriske strategi for biotek i vækst.

Vi har flere store kunder inden for dette område og vores konsulenter har den nødvendige erfaring og viden, der skal til, for at opnå det helt rette match mellem kandidat og virksomhed, vi kender til benchmark lønniveauer og vi er altid fleksible inden for vores ydelser, så vi sammen kan løse det behov der er aktuelt for jer.

Vi kan bidrage med Executive Search og Search, så Jeres virksomhed er klar til at opnå det store vækstpotentiale der ligger forude.

Unique Human Capital har hjulpet os med at identificere og rekruttere kandidater, som vi ellers ikke ville have fundet gennem traditionel jobannoncering, og vi har sparet mange interne ressourcer i samarbejdet.

Unique Human Capital har en dygtig evne til hurtigt at sætte sig ind i forretningen og omsætte denne indsigt til en målrettet og værdiskabende Search & Selection. Vi kan nu dokumenterbart se værdien i forhold til return on investment og kommunikere denne internt.

Vi følte os meget involveret i processen og følte os i trygge hænder fra første opstartsmøde.

Simon Birksø Larsen, Head of Operations, SNIPR BIOME ApS

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik