Følg os på
Ansøgere kan ikke fake sig til jobbet
18. juni, 2019

I Unique Human Capital mener vi ikke, at ansøgere kan fake sig til jobbet.

Psykolog Lars Lundmann har netop udgivet en bog om at fake sig til jobbet. Han opfordrer ansøgere til at udgive sig for at være en anden person, end den de i virkeligheden er. Han mener jobsamtalen er mere social end professionel, hvorfor ansøgere bør lægge vægt på de interesser og personlige kompetencer, som appellerer til headhunteren/den ansættende leder.

Belinda Bramsnæs, Senior Consultant og forfatter til bogen “Guide til det gode CV”, udtalte sig i mandags, d. 17/6 2019 i Go’ Morgen Danmark, om netop dette emne. Belinda udtaler i interviewet, at det fungerer langt bedre at være den bedste udgave af sig selv til jobsamtalen. Grundig forberedelse og research af den virksomhed man skal til samtale ved, viser ansøgerens motivation for at bestride jobbet.

Læs hele artiklen fra TV2 her.

Hvis du mangler inspiration og råd til, hvordan man bedst forbereder sig til en jobsamtale, kan du læse, partner i Unique Human Capital, Rikke Dolbergs gode råd her. Rikke deler ud af gode råd til forberedelsen, og hvordan en grundig forberedelse er afgørende for en succesfuld samtale.

 

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik