Følg os på
Arbejdsmarkedet bliver i stigende grad internationalt
4. november, 2021

Arbejdsmarkedet bliver i stigende grad internationalt. Virksomheder må også se udenfor landets grænser for at finde den rigtige kandidat.

Hos Unique Human Capital er det vores primære mission at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi ved at forbinde kandidater med kunder. Derfor bakker Unique Human Capital også op om Dansk Erhvervs nye kampagne, om at sikre bedre rammevilkår for erhvervslivet. Et af de meget vigtige rammevilkår handler om, at sikre virksomhederne bedst mulige rammevilkår for at tiltrække attraktiv arbejdskraft, herunder udenlandsk arbejdskraft. Danmark er kun på 12. pladsen ud af 35 OECD lande, når det handler om at kunne tiltrække højtuddannet udenlandsk arbejdskraft. Det skal vi gøre bedre, og hos Unique Human Capital er vi klar til at bidrage med til at komme i mål.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at finde den rette kandidat. Du kan kontakte os på tlf. 7020 6700 eller skrive til os på mail@uhc.dk.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik