Følg os på
Bestyrelsesrekruttering har aldrig været mere vigtig end i dag
6. februar, 2019

Kravet til bestyrelsens professionalisme, kompetencer, branche-indsigt, sammensætning, diversitet mv., er i fokus. Bestyrelsesformandens fornemste opgave er at skabe et miljø og en kultur, hvor den samlede bestyrelse kan og skal udfordre virksomhedens strategi og ledelse. Eksekveringskraft er nøgleordet.

Derfor tilbyder Unique Human Capital bestyrelsen/ejeren to niveauer af rådgivning inden for Board Search, for at bistå bestyrelsesformanden/ejeren i udvidelsen af bestyrelsen.

Efter rigtigt mange år som Trusted Advisor inden for Executive Search, har vi opbygget et helt excellent forhold til vores kandidater, og vores rekrutteringsproces er fintunet. Vi leverer derfor et unikt leverancesystem med en sjælden succesrate i kandidaternes egnethed – dette uanset hvilken Board Search I vælger.

Vi tilbyder klassisk Executive Board Search, hvor vi forestår hele processen: fra den indledende dialog med bestyrelsen – til kandidaten er valgt og har underskrevet kontrakt. Vi afdækker de faglige og personlige kompetencer og rådgiver ud fra virksomhedens konkrete behov og markedssituation, hvilke kandidater der vil egne sig bedst til at indgå i bestyrelsen.

Men til den erfarne bestyrelse tilbyder vi nu også Board Candidate Search, hvor vi supporterer bestyrelsesformanden/ejeren i at udvide bestyrelsen ved at skabe et kvalitativt felt af kandidater på baggrund af konkrete kompetencekrav, hvorefter bestyrelsen selv forestår den videre vurdering af kandidater.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om de rådgivningsydelser, vi tilbyder inden for Board Search.

Du kan læse mere om Board Search her.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik