Følg os på
Der er mere end nogensinde brug for professionelle rekrutteringsvirksomheder

Virksomheder i Danmark mistede 25 mia. kr. i omsætning grundet mangel på kvalificeret arbejdskraft.

17. marts, 2022

Der er mere end nogensinde brug for professionelle rekrutteringsvirksomheder og hos Unique Human Capital er vi klar til at hjælpe dig med at finde din næste medarbejder.

Det seneste halve år har virksomheder i Danmark gennemført 158.000 forgæves rekrutteringer. På bare tre måneder i løbet af efteråret mistede virksomheder i Danmark 35 mia. kr. i omsætning grundet mangel på kvalificeret arbejdskraft. Halvdelen af de beskæftigede danskere oplever i øjeblikket, at der er rekrutteringsudfordringer på arbejdspladsen. For over 60 pct. af dem har manglen på kollegaer betydet øget arbejdspres. Hos Unique Human Capital er det vores primære mission at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi ved at forbinde kandidater med kunder og hos Unique Human Capital er vi klar til at hjælpe med rekrutteringen af kandidater.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at finde den rette kandidat. Du kan kontakte os på tlf. 7020 6700 eller skrive til os på mail@uhc.dk.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik