Følg os på
Etiske principper og moral er afgørende for headhunterbranchen
26. august, 2021

Enhver kan i dag kalde sig headhunter. Der er hverken restriktioner eller forpligtelser for at kunne anvende titlen. Det stiller derfor krav til branchen, som vi skal tage alvorligt. Ikke alene for branchens egen skyld, men i høj grad for både kandidater og kunder.

“Vores branche spiller en nøglerolle på et glohedt arbejdsmarked. Samtidig skal vi insistere på, at kvaliteten i rekrutteringen altid er i top. Det skylder vi kunder og kandidater, men i den grad også os selv som branche. Search Danmark har et nagelfast etisk regelsæt, som vores medlemmer forpligter sig til. Det handler kort og godt om kvalitet og troværdighed.” – Morten Andersen,  COO hos Unique Human Capital.

Du kan læse mere om Search Danmarks etiske regelsæt, som bygger på klare nationale og internationale kvalitetskriterier her.  
Leder du efter din næste medarbejder? Vi har over 20+ års erfaring med rekruttering af tunge specialister og ledere til erhvervslivet. Tag kontakt til os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.
Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik