Følg os på
Professionel rådgivning for kunder inden for finanssektoren
3. maj, 2019

 

I Unique Human Capital har vi i mere end 15 år løst opgaver og ydet rådgivning i finansbranchen

Vi har et stort kandidatnetværk, som bl.a. rummer en høj grad af kandidatfortrolighed i relation til kandidaternes udvikling og karrieretanker. Vi har en aktuel og stor viden om, hvilke udviklingsmæssige behov, der ligger i finanssektoren både nu og i fremtiden, hvilket gør os i stand til at rådgive om, hvilke nye kompetencer der kan sammensættes og tilføres, når nye funktioner skal opbygges. Det sker oftere og oftere i sektoren, at nye funktioner skal opbygges ud fra nye krav til Customer Experience, GDPR, nye regulative krav, IRP, Multi Channel mv.

Vi har meget stor erfaring med kandidatsøgning til såvel direktør, mellemleder og seniorspecialist stillinger og i at afdække kandidatens motivation og at sikre at faglighed, erfaring og personlighed matcher jobbet så præcist, at både kandidat og virksomhed betegner rekrutteringen som en succes.

For Unique Human Capital er det ikke nyt at være fast samarbejdspartner med vores finansielle kunder. Det har vi altid været, og det er vores primære samarbejdsmodel med alle vores kunder, og vi lader derfor gerne dem være vores referencer, når man vil vide, hvordan vi arbejder.

Læs om vores viden inden for finansielle virksomheder her. 

I denne tid er der i FinansWatch fokus på headhuntere i finanssektoren

I FinansWatch skriver Hella Andersen i artiklen “Finanssektoren opruster med egne headhuntere” blandt andet om, hvordan der er en generel tendens i sektoren til, at finansielle virksomheder håndterer flere rekrutteringsopgaver inhouse. Flere virksomheder indenfor finanssektoren meddeler at de kun i begrænset omfang gør brug af headhuntere, og det kun er til tunge specialist- og ledelsesposter.

Hvis virksomhederne anvender eksterne samarbejdspartnere, skal de besidde en specialviden om branchen og de har som oftest en preferred supply liste, hvor kravet er, at searchfirmaerne kender virksomheden godt, både ”kulturen, forretningen, udfordringerne – så de kan sælge historien på den rigtige måde over for kandidaterne” siger Edvard Bæk, Executive Talent Acqusition Manager i Nordea.

Hele artiklen i FinansWatch kan læses af abonnenter her.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik