Følg os på
First Chair Group opkøber A-2
23. november, 2018

First Chair Group opkøber den førende managementvirksomhed A-2, som leverer managementkonsulentydelser til offentlige og private kunder. Med opkøbet er FCG et skridt nærmere på at være et fullservice-konsulenthus, hvor synergien og ydelserne nu er styrket.

Du kan læse hele pressemeddelelsen her:

First Chair Group køber førende managementvirksomhed

Den hastigt voksende koncern af konsulentvirksomheder, First Chair Group, har netop erhvervet 60% af aktierne i managementkonsulent virksomheden A-2, som arbejder inden for de fleste ledelsesmæssige kompetenceområder ikke mindst i den offentlige sektor. A-2 beskæftiger 31 højt specialiserede konsulenter i Danmark og forventer at nå en nettoomsætning på 55 mio. kr. i 2018. 

Det er en de absolut førende konsulentvirksomheder med særligt fokus på offentlige virksomheder og institutioner, der nu bliver en del af den hurtigt voksende First Chair Group:

A-2 har siden etableringen i 2001 således været en af de foretrukne samarbejdspartnere, når ministerier, regioner, kommuner og offentlige virksomheder m.v. skulle udvikle organisationerne med alt fra digital infrastruktur, ny arbejdsprocesser og forretningsgange eller gennemføre outsourcing og større offentlige licitationer og udbud m.v. Dertil kommer A-2’s omfattende kursus- og uddannelsesaktiviteter af ledere og medarbejdere i hele den offentlige sektor.

  • A-2 har – udover en stærk partnerkreds og ledelse – store kompetencer inden for alle områder af ledelse og management. Det er kompetencer, hvor der potentielt er udtalt synergi med de øvrige virksomheder i First Chair Group, og derfor passer A-2 godt ind i gruppen. Desuden er A-2 er meget stærke inden for det offentlige, hvor de øvrige FCG-virksomheder har en overvægt af private kunder, så på alle måder er virksomheden et godt match, siger adm. direktør i First Chair Group, Jens F. Kofoed.

Stort potentiale

First Chair Holding A/S køber 60% af aktierne i A-2 af partnergruppen. Partnerne fortsætter uforandret i virksomheden som daglig ledelse. Det har været afgørende for beslutningen om at sælge en del af virksomheden, at man får en stærk forretningsmæssig partner ind, der skal være med til udvikle og udnytte A-2’s mange kompetencer og forløse det store forretningsmæssige potentiale bl.a. inden for det private erhvervsliv:

  • Vi har haft mange forskellige muligheder og tilbud igennem tiden, men var ikke i tvivl om, at First Chair Group udgør den helt rigtige udviklingsmulighed for os. Vi forbliver A-2 med vores egen virksomhedskultur og ledelse, men bliver samtidig en del af en meget stærk gruppe af virksomheder, der supplerer os fantastisk og udgør et stort potentiale på mange forskellige måder, siger Cuno Bille Christensen, partner i A-2.

Overtagelsen har fundet sted, og udover A-2 omfatter First Chair Group executive search virksomheden Unique Human Capital, der pr. 1.9.2018 overtog Hedegaard Management og Flensby & Partnere, GORM Agency, Harbinger Public Relations samt Envision Reklamebureau, der også omfatter datterselskabet Anew samt medejerskab af Minh Graphics (60%) og mediebureauet Orchestra (20%). First Chair Group er ejet 100% af First Chair Holding A/S.

Yderligere oplysninger:

Bestyrelsesformand Jens F. Kofoed, First Chair Holding A/S: Mobil 20746766

Partner Cuno Bille Christensen, A-2 A/S: Mobil 28880102

www.firstchairgroup.dk

Om First Chair Group:
First Chair Group A/S er en dansk koncern bestående af markante rådgivningsvirksomheder. First Chair Group arbejder for at skabe synergier i den samlede koncern og skabe et innovativt syn på nye forretningsområder til gavn for alle koncernens virksomheder. Koncernens portefølje består af selvstændige, veldrevne konsulentvirksomheder indenfor komplementære forretningsområder bl.a. ledelse, reklame, rekrutting og kommunikation. Med respekt for individuelle forretninger, kompetencer og kultur samler First Chair Group de enkelte virksomheder i en fælles tilgang til betroet rådgivning, der bygger på åbenhed, redelighed og arbejdsomhed.

Hvis du er Børsen kunde, kan du ligeledes læse om nyheden i artiklen ” Konsulentgruppe er efter fem opkøb stadig på jagt”

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik