Følg os på
Generationsskifte i Unique Human Capital
2. marts, 2020

Som led i et planlagt generationsskifte overtager Jørn Duhn og Morten Andersen den øverste ledelse som henholdsvis CEO og COO i UHC. De to har samlet over 40 års erfaring med rekruttering fra internationale, børsnoterede virksomheder.

Det har i forbindelse med det planlagte generationsskifte været vigtigt at manifestere den ledende markedsposition, UHC har etableret siden starten i 2003.

UHC er i dag en af landets største, rent danskejede rekrutteringsvirksomheder, og den nye direktion er sammen med lederne og medarbejdere klar til at løfte virksomheden ind i 2020’erne med nye idéer og et øget fokus på digitaliseringen i rekrutteringsbranchen. Dette gælder både i et nordisk og i et internationalt perspektiv – specielt i et mere kompleks og krævende marked for både virksomheder og kandidater.

Den nye direktion ser frem til at fortsætte det gode arbejde inden for Search, Executive Search og Board Search og til at fortsætte samarbejdet med kollegerne på UHCs lokationer.

UHC er med sit medlemskab i FCG en del af en rådgivningskoncern med over 200 medarbejdere. Blandingen af et solidt økonomisk fundament og en stor, bred vifte af viden og kompetencer er en stor styrke for UHC.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik