Følg os på
Massiv fremgang på jobmarkedet
18. august, 2021

Dansk økonomi buldrer frem og nye økonomiske nøgletal fra Jyllands Posten viser, at den økonomiske situation i Danmark løber fra de fleste lige nu. Det kan også mærkes i vores branche, hvor kandidatmarkedet bliver mere trængt. Det er en udvikling, vi skal være opmærksomme på mener Morten Andersen, CCO hos Unique Human Capital og brancheformand hos Search Danmark.

“De nye nøgletal bekræfter den tendens, som vores medlemmer oplever i øjeblikket. Vi har et glohedt jobmarked, der skaber et efterhånden trængt kandidatfeltet i nogle dele af erhvervslivet. Det er med til at påvirke bl.a. lønningerne, og derfor er det selvfølgelig en udvikling, som politikerne skal være opmærksomme på.”

Du kan læse hele artiklen fra Jyllands Posten her.


Leder du efter din næste medarbejder? Vi har over 20+ års erfaring med rekruttering af tunge specialister og ledere til erhvervslivet. Tag kontakt til os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Unique Human Capital A/S
/ /
cvr: 31502705
Jægersborg Alle 4
2920 Charlottenlund
Skelagervej 375E
9000 Aalborg
Christiansgade 30
8000 Aarhus C
Vi er over 200 mennesker, der arbejder med viden, kreativitet og teknologi
Strategisk rådgivning Marketing & Reklame UX & Digital udvikling PR & kommunikation Rekruttering af ledere og specialister Event design

Privacy Statement Forretningsetik Cookie Politik